Leader 36 - EUROMARINE ekskluzivni uvoznik i distributer

EUROMARINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  098/936-3007, 098/299-879

Oglas je aktivan od 30.09.2021.
Oglas pregledan: 2820 puta
Šifra oglasa: 4364022

Cijena:
223.300 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

Novi Leader 36 potpuno je usvojio duh vodećeg broda ove serije: sportskog krstaša s boravišnim prostorom idealnim za kraća obiteljska krstarenja. Dostupan u dvije različite verzije, sport top i open, Leader 36 otkriva svoju sportsku narav preko dizajna za koji je zaslužan Garroni Design i izvrsnog V-trupa kojeg je projektirao Mickael Peters.

Palubni raspored pogoduje boravku na otvorenom. Vrlo ugodni kokpit nudi ogromno sunčalište, dok su otvoreni salon i suncem obasjana sofa savršeno zaštićeni od vjetra.
Ključni dijelovi svakog obiteljskog izleta su sunce i kupanje. Zbog toga je vanjski komfor Leadera 36 dodatno unaprijeđen velikom krmenom platformom i pramčanim sunčalištem.

Iznutra, Leader 36 je maštovito uređen neočekivanim i izrazito ugodnim „2 u 1“ prostorom. Tijekom dana, unutarnji salon je veliki, kompletno otvoreni prostor s impresivnim pogledom na more. Noću, konfiguracija se mijenja… Klizne pregrade omogućuju kreiranje vlasničke kabine dostojne apartmana, zajedno s barom i sofom!

Također je iznenađenje za Express model od 36 stopa idealna srednja kabina s 3 postelje i brojnim ormarićima, dok toaletni prostor ima odvojenu tuš kabinu.
Sportski, elegantan i prilagođen obitelji, novi Leader 36 savršeno ispunjava očekivanja rekreacijskih nautičara koje privlači ova veličina broda.

Navedena cijena bez PDV-a se odnosi na osnovno opremljeno plovilo, FCA tvornica.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga