Leader 33 - EUROMARINE ekskluzivni uvoznik i distributer

EUROMARINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  098/936-3007, 098/299-879

Oglas je aktivan od 30.09.2021.
Oglas pregledan: 602 puta
Šifra oglasa: 4363966

Cijena:
1.472.625,56 kn
€ 195.451

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

Plovilo je dostupno u varijantama za izvanbrodskim i unutarnjim motorima

Snažne performanse i suvremen dizajn najbolje definiraju osobnost novog Leadera 33, dok se luksuzni detalji rasprostiru diljem profinjenog i modernog interijera. Unutar savršeno uravnoteženih nutarnjih jedinica i boravišnih prostora vlada prava harmonija, koje su zajednički projektirali najtalentiraniji brodski arhitekti, Garroni Design i Jeanneau-ovi dizajneri, ugradivši u Leader 40 ponajbolje suvremene dizajnerske utjecaje.

Dugačkih linija i otvorenog dizajna, sportska silueta Leadera 40 vješto skriva velike prostore posvećene suncu i moru. Upravo kao i dinamična SPORTOP verzija sa zaštitom od vremenskih utjecaja, koja se sastoji od velikog, električni kontroliranog otvarajućeg krova.

Brojni promućurno razmješteni spremišni odjeljci olakšavaju boravak na brodu i doprinose potpunom uživanju u aktivnostima na moru. Savršeno prilagođenoj za plivanje dok je brod na sidru, krmena platforma također postoji i u hidrauličnoj verziji za lakšu manipulaciju pomoćnim čamcem. Projektiran za brzu plovidbu, trup Leadera osigurava izniman komfor tijekom plovidbe.

Dvije dobro pozicionirane kabine i konvertibilan salon pridonose udobnosti, bilo na dnevnim izletima ili kraćim krstarenjima. Izrazito komforna i privlačna, pramčana vlasnička kabina ima direktan pristup toaletnom prostoru. S tri postelje i toaletnim stolićem, centralna gostinjska kabina pobuđuje komfor i privatnost.

Zbog svog mjesta kraj ulaza, brodska se kuhinja dobro provjetrava. Oblikovana u L-obliku s brojnim ladicama i ormarićima (visokim i niskim), ističe se ergonomijom i velikim kapacitetom za spremanje stvari. Elegantan i ugodan, salon je svijetlo, centralno mjesto otvoreno prema eksterijeru.

Navedena cijena bez PDV-a se odnosi na osnovno opremljeno plovilo, bez motora, FCA tvornica.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh