Ovaj oglas je istekao!

2008 Glastron GT249

AB LIVEABOARD BOATS & TRANSPORT LTD (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Inozemstvo

Telefon  +44 7466 454182

Oglas pregledan: 252 puta
Šifra oglasa: 4267025

Cijena:
21.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Proizvođač: Ostalo
Dužina plovila: 7,31 m
Širina plovila: 2,00 m
Stanje: dobro
Novo/Rabljeno: Rabljeno

Opširnije o oglasu

Rijedak nalaz sa samo 112 sati na satu!
Ovaj Glastron GT249 iz 2008. godine je u izvanrednom stanju i rijedak je nalaz s vrlo malo sata na satu.

Ako želite nadogradnju s manjeg sportskog broda, ali ne možete baš odlučiti treba li vam sportski motor s punom masnoćom ili mali sportski kuddy, ovaj Glastron GT249 mogao bi biti čamac za vas .

Ova dugačka težina od 24 ft, a težina od oko 2.000 kg, lako je upravljati i na vodi i na njenoj površini. Lako ju je pokrenuti i oporaviti, brza je na vodi (s dovoljno snage da ispuni ljubitelje vodenih sportova u obitelji) i na kraju dana možete je povući sa sobom. Tako ona pravi sjajnu jaknu za veslanje.

Ali u isto vrijeme, s 4 ležaja u kabini, zatvorenim odjeljkom za glavu i tušem (s morskim WC-om s pumpom), strujom na obali, kuhinjom, poklopcem hladnjaka i kampera itd, itd, ovaj brod ima sva stvorenja koja vas tjeraju. ' Očekujem od pravog sportskog krstarenja . Četveročlana obitelj lako je mogla provesti vikend na brodu, uz udobnost.

Na taj način možete kušati užitke krstarećeg načina života, a da pritom ne izgubite sportsku sposobnost ili jednostavnost vlasništva nad velikim sportskim ljubimcem.

Teško je pronaći rabljeni sportski kruzer od 24ft puno svježiji od ovog Glastron GT 249; a sigurno će biti visok nalog pronaći onu koja je bolja.

Vidite, ne samo da je ovaj brod besprijekoran, već mu dolazi 3-mjesečno jamstvo da vas pokriva za ovu sezonu.

Dakle, možete kupiti s potpunim bezbrižnošću.