Ovaj oglas je istekao!

2008 Four Winns H210

AB LIVEABOARD BOATS & TRANSPORT LTD (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Inozemstvo

Telefon  +44 7466 454182

Oglas pregledan: 176 puta
Šifra oglasa: 4267033

Cijena:
20.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Proizvođač: Four Winns
Dužina plovila: 6,35 m
Širina plovila: 2,00 m
Stanje: dobro
Novo/Rabljeno: Rabljeno

Opširnije o oglasu

High-End 21ft bowrider….
Ovo je izvanredan četverostruki Winns H210 Bowrider s tvorničkim lukom od nehrđajućeg čelika. Izgrađen 2008, ali prvi put prodan i pušten u rad 2011. godine. Jedrilica koja je ikada vidjela samo korištenje slatke vode i nikad nije bila obrađena, ima samo 250 sati sata i u izvrsnom je stanju tijekom cijelog vremena.

S izvrsnim izgledom, uključujući lijepu platformu za hodanje preko šipke i predimenzioniranu platformu za plivanje, ovaj brod može lako smjestiti svojih 8 putnika plus opremu. Mnogo je prostora za skladištenje, uključujući namjenski prostor za pohranu za hladnjak Igloo i klupu za prekrivanje pune širine koja pokriva suncobran.

Osim što je odličan čamac na vodnim sportovima, s tvorničkim tornjem wakeboard-a, postoljima za daske i poboljšanim 4,3-litrenim MPI motorom od 220 KS, njezin pravi duboki vd trup znači da je ovaj brod također dovoljno sposoban za obiteljsko krstarenje većim jezerima ili za obalna jezera hmelj.

Ovaj plovilo je od plišanog presvlaka i sofisticirane kormila do vrhunskog oblika trupa.

Lako je upravljati i na cesti i kod kuće pohranjivati ​​se lijepo, dok se lijepo vozi u SBS-ovoj prikolici s dvostrukom osovinom.

Ako tražite sofisticirani veći dirkalj koji će odgovarati njezinom izgledu, ovaj besprijekoran Four Winns H210 dobro je razmisliti.