Ovaj oglas je istekao!

2006 Campion S545 Allante

AB LIVEABOARD BOATS & TRANSPORT LTD (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Inozemstvo

Telefon  +44 7466 454182

Oglas pregledan: 312 puta
Šifra oglasa: 4267039

Cijena:
8.700 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Proizvođač: Ostalo
Dužina plovila: 6,10 m
Širina plovila: 2,00 m
Stanje: dobro
Novo/Rabljeno: Rabljeno

Opširnije o oglasu

Nije vaš prosječni bowrider od 20 ft….
Ovo je sjajni Bowrider Campion S545 Allante koji je dovoljno velik da može podnijeti velike usitnjene i otvorene vode, ali dovoljno mali da se lako može povući i pokrenuti kad god vas ponese ideja.

Ovaj je čamac očito rez više od uobičajene sjevernoameričke borbene brigade, uključujući likove Bayliner, Maxum, Larson i drugi.

Kad pažljivo pogledate detalje, lako je zaključiti da su dizajn i inženjering u izgradnji ovog Campiona daleko izvan onoga što biste očekivali za brod ove veličine i vrste.

Od plišane presvlake i okretnog okretanja kormila do oblika trupa visokih performansi, ovaj je čamac ostvaren u svakom pogledu .

Međutim, s obzirom na to da je veličinom lako upravljati, kako oko pristaništa, tako i na putu (ako se lijepo vozi u prikolici s dvoosovinskim valjkom) i skromne vučne težine, ovaj je čamac svaki malo jednostavniji za posjedovanje kao i svaki brod sa 20-ak metara. Tako da stvarno postižete najbolje od oba svijeta .

Čamac koji se lako vuče, lansira, obnavlja i sprema; kao i jedan s fantastičnim performansama i upečatljivim izgledom koji je rez iznad ostalih.

Bez obzira na to da li se nadograđujete s jet skija ili nekog manjeg broda ili čak želite da nautički stil počnete jedriti, ovaj Campion 545 Allante svakako vrijedi pomno pogledati.

Ovaj je u lijepom stanju.