Ovaj oglas je istekao!

Baterijski LCD laserski daljinomjer 40m

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 309 puta
Šifra oglasa: 5076967

Cijena:
60,39 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

S laserskim mjeračem udaljenosti Deli Tools možete napraviti točna mjerenja udaljenosti i više. Precizan je do ±1,5 mm i ima domet do 40 m. Također vam omogućuje odabir jedinica (m, ft, in, m2, ft2) i nudi više mogućnosti za odabir. Ima 2 ugrađene vodene vage i mali zaslon za jednostavan pristup informacijama. Za napajanje su mu potrebne samo 2 AAA baterije (nisu uključene).

Daljinomjer ima laser klase II s valnom duljinom od 620-690nm. Domet uređaja je do 40m. Štoviše, jedno mjerenje traje samo oko 0,25 sekundi – nema vremena za gubljenje! Također možete birati između različitih jedinica za duljinu – m, ft ili in – i površinu – m2 ili ft2. Uređaj može pohraniti do 20 grupa povijesnih podataka mjerenja.

Laserski daljinomjer Deko Tools idealan je i za profesionalnu i za kućnu upotrebu, poput renoviranja. Možete ga koristiti za unutarnje i vanjske završne radove. Omogućuje vam precizno mjerenje prostorija, zemljišta i više. Zbog svoje funkcionalnosti koristi se, između ostalog, u arhitekturi i graditeljstvu.

Odlučite se za vrhunsku izradu. Zahvaljujući korištenju visokokvalitetnih materijala, daljinomjer Deko Tools služit će vam dugo vremena. Uređaj je također opremljen lako čitljivim ekranom na kojem se prikazuju najvažnije informacije o njegovom radu. Štoviše, 2 ugrađene libele olakšavaju poravnavanje daljinomjera s odabranom površinom.

Proizvod ne samo da omogućuje individualna mjerenja, već ima i nekoliko dodatnih funkcija. Također omogućuje kontinuirano mjerenje s minimalnim i maksimalnim vrijednostima, mjerenje površine, mjerenje volumena, Pitagora, zbrajanje i oduzimanje. Osim toga, laser će se automatski isključiti nakon 30 sekundi, a daljinomjer nakon 180 sekundi.

MODEL LRE500-40M
MJERNI RASPON 0-40m
TOČNOST MJERENJA ±1,5 mm
JEDINICA ZA MJERENJE DULJINE m, ft, in
JEDINICA ZA MJERENJE POVRŠINE m2, ft2
VRSTA LASERA 620-690 nm
LASERSKA KLASA II,