Upijajuće gaćice za inkontinenciju (Attends Slip Regular)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  098/137-7554

Oglas je aktivan od 31.03.2024.
Oglas pregledan: 384 puta
Šifra oglasa: 5340334

Cijena:
8 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta opreme: Ostala oprema
Proizvođač: Attends

Opširnije o oglasu

Zainteresirane molim da se jave na broj: 098 137 7554

Pakiranje: 26 pelena

Veličina: M (pojas veličine 80-110 cm)
* Važno je odabrati odgovarajuću veličinu; kako biste to učinili, izmjerite bokove i struk te odaberite proizvod u skladu s većom od te dvije izmjerene vrijednosti

Slip Regular su pelene namijenjene slabije pokretnim i nepokretnim, ležećim pacijentima za tešku inkontinenciju mjehura i/ili crijeva.
Attends pelene pružaju visoku upojnu moć uz dugotrajan osjećaj suhoće zahvaljujući Attends tehnologiji koja urin zaključava u jezgri proizvoda. Poseban patentirani Quick-Dry sustav ima 3-slojnu upijajuću jezgru koja sprječva izlijevanje urina dok se ne upije, osigurava zaštitu od mirisa i pruža suhoću kože. Pelene imaju prirodnu zaštitu od neugodnih mirisa, bez dodanih parfema i aditiva.
S vanjske strane nalazi se indikator vlažnosti koji pokazuje kada je pelenu potrebno promijeniti.

Krilca su rađena od dišućeg materijala, blagog za kožu, koji omogućuje zraku da slobodno cirkulira i dopušta vašoj koži da diše.

Attends Slip Regular pelene preporučaju se za očuvanje zdravlja kože. Osnovna tehnologija sloja za prikupljanje s valovitim vlaknima pomaže u postizanju niske pH vrijednosti slične vrijednosti kože. To doprinosi zaštiti kože i osigurava održavanje dobrog zdravlja kože. Prozračan materijal omogućuje koži da diše, što doprinosi održavanju dobrog zdravlja kože. Zaštita od prirodnih mirisa smanjuje rizik od neugodnih mirisa.

Oblik Attends Slip Regular pelena i mekane elastične trakice kod nogu su anatomski formirane, čime proizvod prati oblik vašeg tijela. Sa stražnje strane pelene nalaze se 2 para čičaka za bolju fiksaciju. Čičci se mogu više puta odlijepiti i zalijepiti. Veća je upojna moć sa stražnje strane pelene koja je i pod većim pritiskom kada pacijent leži.
Kod postavljanja pelena, prvo se pelena razvuče u oblik lađe, nakon stavljanja na korisnika, prvo se lijepe donji čičci prema gore, pa gornji prema dolje (unakrsno).

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga