Ovaj oglas je istekao!

Xiaomi Mi TV Stick, Android TV, 9.0, OS + aplikacija s 40 kanala

Lokacija  Šibensko-kninska

Telefon  095/556-9266

Oglas pregledan: 207 puta
Šifra oglasa: 5000544

Cijena:
66,23 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

MI TV stick - lagan i prenosiv

Ovaj višenamjenski prijenosni uređaj će Vaš obični televizor pretvoriti u pametni televizor i u 3 jednostavna koraka Vas uvesti u svijet zabavnog sadržaja prenoseći sadržaj s interneta.
Nudimo Xiaomi TV stick s čistim Android TV operativnim sustavom i instaliranim HBO-om, Netflixom, YouTube-om i nizom drugih aplikacija. Ima Bluetooth pa se može koristiti i za igrice, ima ugrađen Chromecast za puštanje sadržaja s mobitela, brz je i pouzdan, dolazi s daljinskim upravljačem i Google Assistentom. Jednostavna instalacija preko HDMI-a, napajanje moguće iz TV-a preko USB-a.

● Chromecast - Omogućava gledanje videozapisa i glazbenog sadržaja s internetskih usluga za streaming s Vašeg pametnog telefona / tableta na televizor
● Unutar uređaja nalaze se četverojezgreni Cortex A53 procesor , ARM Mali-450 GPU, 1 GB RAM-a i 8 GB ugrađenog prostora za spremanje aplikacija i igara
● Mi TV Stick jednostavan je za korištenje te podržava glasovne naredbe Google Assistant, Goggle Play i omiljene TV sadržaje kao što su Netflix, Twitch, YouTube .
● Bluetooth daljinski upravljač dolazi s novim Mi TV Stick-om. Istaknuti gumb Google Assistant nalazi se na vrhu daljinskog upravljača, koji također dolazi s kružnim navigacijskim jastučićima i tipkama prečaca za Netflix i Amazon Prime Video
● MI TV Stick omogućit će Vam da doživite izvrsnu sliku u FHD 1920x1080 Rezoluciji

Za sve koji već posjeduju druge smart uređaje nudimo jednu od najkvalitetnijih iPTV servisa u Europi po početnoj cijeni već od 0,99 kuna po danu gledanja u mini paketu od 40 najgledanijih hrvatskih kanala uključujući i Maxsport kanale na kojima se prenosi HNL i ostale sportske utakmice.
Nudimo nekoliko raznovrsnih paketa, a naš najpopularniji Mini Max paket se gleda za samo 0,99 kuna po danu.

Extreme IP Team svojim korisnicima pruža mogućnost da gledaju najbolje TV kanale!

Bez satelitske antene, bez skupe pretplate za kablovsku televiziju, samo uz internet priključak možete pratiti najpopularnije domaće i strane kanale visoke rezolucije koji ispunjavaju najviše standarde!

U ponudi imamo nacionalne, internacionalne, dokumentarne, filmske, sportske, muzičke, dječje kanale, kao i bogatu videoteku s mnoštvom kultnih i najnovijih filmova, crtanih, kao i dokumentarnih filmova, s redovnim ažuriranjem i ubacivanjem novih naslova.

U sklopu liste kanala, bez ikakve dodatne novčane nadoknade, dobijte najbolje filmske, sportske i dokumentarne PREMIUM pakete.

Gdje god da se nalazite, Best IPTV vam je uvijek dostupan!
-
NAJBOLJA USLUGA NA TRŽIŠTU:
Najkvalitetnija i najstabilnija platforma Extreme IP usluga na tržištu, digitalna kvaliteta slike.
-
Našu uslugu možete pratiti na sljedećim uređajima:
Mag Set-Top Box 250/254/256/322 itd.
Smart TV (Samsung, LG, Philips, Sony itd.)
Android TV ili Box
Računalo ili laptop
Tablet (Android/iOS)
Mobilni telefon (Android/iOS)
-
Gdje sve mogu pratiti vašu uslugu?
Našu uslugu možete pratiti bilo gdje u svijetu sve dok posjedujete jedan od nekih uređaja i internet priključak.
-
Kakvu internet konekciju moram imati?
Da biste gledali IPTV potrebna Vam je stabilna Internet veza (u zavisnosti od uređaja, minimum 8-9Mbps, preporučljivo 15-20Mbps).

3 dana besplatan TEST.
za vise informacija kontaktirajte nas putem e-maila: [email protected]
te WhatsApp ili Vibera na +385955569266