Ovaj oglas je istekao!

Punjiva četkica za zube crna + 5 načina rada

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 482 puta
Šifra oglasa: 5031419

Cijena:
35,84 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

Punjiva četkica za zube crna + 5 načina rada
Vodite brigu o oralnoj higijeni i impresionirajte prekrasnim osmijehom. Zvučna četkica za zube FairyWill FW-508 koju je odobrila ADA radi s 40,000 vrta / min i omogućuje vam odabir između 5 načina rada. Također ima pametni 2-minutni tajmer i vodootporan je IPX7. Ističe se nakon dugog razdoblja rada i naplaćuje se samo oko 4 sata. Komplet također sadrži zamjenjivi vrh četkice za zube.

FW-508 zvučna četkica za zube učinkovito uklanja i najtvrdokorniju prljavštinu, a također lako doseže područja do kojih konvencionalna četkica za zube ne može doći. Vibracije visoke frekvencije pružaju temeljito, ali brzo čišćenje. Sve to olakšava uklanjanje bakterija, ostataka hrane i drugih zagađivača fairywillom.

Ne morate pratiti vrijeme četke - FW-508 četkica za zube će se pobrinuti za vas! Uređaj je opremljen inteligentnim timerom koji vas podsjeća svakih 30 sekundi s kratkom pauzom promjene u brušenom području. Nakon 2 minute uređaj se automatski isključuje. Tako možete biti sigurni da perete zube koliko god je potrebno!

Četkica za zube stvorena je kako bi zadovoljila različite potrebe korisnika. Nudi 5 načina da pronađete savršenu za sebe. Poljski način polira, a bijeli način izbijeli zube. Masaža pruža nježnu masažu desni. Clean je izvrstan za svakodnevnu upotrebu jer pruža temeljito i učinkovito čišćenje. Osjetljivo će biti pogodno za osobe s osjetljivim zubima.

Zube neustrašivo operite u kadi ili pod tušem. Četkica za zube je vodootporna IPX7, pa čak i ako je prskate, ništa loše se neće dogoditi! Uređaj se također može oprati pod tekućom vodom. Iskoristite ovu priliku da dugo budete u savršenom stanju i izbjegavajte reprodukciju štetnog poziva.

Komplet sadrži zamjenske šiljke četkica za zube - možete ih zadržati kao rezervu ili ih podijeliti s članom obitelji po vašem izboru. DuPontove najlonske čekinje u obliku slova W čvrsto se uklapaju na vaše zube i tako temeljito čiste teško dostupna mjesta. Za najbolje performanse četkice za zube morate zamijeniti šiljke svaka 3 mjeseca. Ali to ne morate zapamtiti - nakon određenog vremena, posebne plave čekinje počet će blijedjeti kako bi vas podsjetile.

Ne brinite se da ćete morati prečesto puniti četkicu za zube. Za dovršetak punjenja potrebno je samo oko 4 sata. Potpuno ispunjena četkica za zube trajat će oko 30 dana. Dugi vijek trajanja baterije četke u kombinaciji s kompaktnom veličinom, malom težinom, opcijom USB punjenja i kompatibilnošću od 110-240 V znači da je možete lako koristiti u pokretu. Neće zauzeti previše prostora u tvom koferu i bit će ti udobno.

IZVOR NAPAJANJA DC 3.7 V
MATERIJAL ABS/TPE
VOLTAŽA 110-240V
VLAKNA DuPont najlon
POTROŠNJA ENERGIJE 1-1,8 W
VRIJEME PUNJENJA Oko 4:00
NEPROMOČIV IPX7