Ovaj oglas je istekao!

Električna četkica za zube Crna 507 zvučna vila

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 468 puta
Šifra oglasa: 5031426

Cijena:
35,84 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

Električna četkica za zube Crna 507 zvučna vila
Oslijepiš sve blistavim osmijehom. FairyWill FW507 koji je odobrila ADA stvara vibracije do 40,000 XNUMX XNUMX načina za odabir. Također je opremljen pametnim 2-minutnim timerom. Njegova dugotrajna baterija omogućuje do 30 dana jednokratne upotrebe. Također su osigurani zamjenjivi šiljci.

Visoka frekvencija vibracija omogućuje temeljito čišćenje FW507 za samo 2 minute! Također sadrži pametni tajmer koji vam omogućuje da nakratko zastanete svakih 30 sekundi i podsjeća vas da promijenite područje usta koje četkate. Nakon 2 minute četkica za zube automatski se isključuje.

Prilagodite funkcioniranje četkice za zube prema vašim potrebama. Vaš uređaj ima 5 načina za odabir. Clean je savršen za svakodnevnu upotrebu, a White će se riješiti najupornijih obloga i mrlja. Način masaže masira vaše desni i polira prednje zube. Tu je i nježan osjetljiv način rada.

Koristite četkicu za zube pod tušem ili kadom bez brige. To je vodootporni IPX7. Nakon svake uporabe može se sigurno oprati i pod tekućom vodom, čime se produljuje njegov životni vijek i smanjuje rizik od razmnožavanja bakterija.

Komplet sadrži 4 zamjenjiva vrha četkice za zube. Možete ih podijeliti među članovima obitelji ili ih zadržati za sebe kao rezervu. Također se ne morate sjetiti da biste ih zamijenili! Nakon nekog vremena, čekinje u boji će početi blijedjeti, što znači odbaciti ga i instalirati novu.

Ova četkica za zube opremljena je dugim vijekom trajanja baterije koja vam omogućuje besprijekorno posluživanje do 30 dana s jednim punjenjem. Potrebno je oko 4 sata da se napuni. Uređaj podržava raspon napona 110-240V, što znači da se lako može spojiti ne samo na običan mrežni punjač, već i, na primjer, powerbank ili prijenosno računalo.

MARKA Vila Volja
MODEL FW507
BOJA Crn
FREKVENCIJA VIBRACIJA Do 40.000 u minuti
NEPROMOČIV IPX7
RADNO VRIJEME Do 30 dana
VRIJEME PUNJENJA Oko 4:00
RASPON NAPONA 110-240V