Dr. Levine magnetni steznici za koljena i ručni zglob

BUDICOOL.hr (Prikaži sve oglase)
Oglas je aktivan od 18.11.2020.
Oglas pregledan: 662 puta
Šifra oglasa: 1732402

cijena: 59 kn
Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Poboljšajte kvalitetu života


.
pomažu pri olakšavanju kroničnih bolova u koljenima
.
djeluju protiv ukočenosti i pomažu vratiti savitljivost
.
poboljšavaju protok krvi
.
znatno olakšavaju kretanje
.
trake su podesive i ne vide se ispod odjećePoboljšajte kvalitetu života uz dr. Levine set iz Superior Sparte! Set sadrži jedan povez za zglob ruke i dva poveza za koljeno.

Muče vas bolovi u koljenima? Predstavljamo vam novo pomagalo koje pomaže pri olakšavanju kroničnih bolova u koljenima bez operacije! Magnetni energetski pojas za koljeno razvio je dr. Jack Levine, nekadašnji direktor ortopedske kirurške bolnice Brookdale u New Yorku.

Magnetni energetski pojas dr. Levine omogućuje vam trenutno poboljšanje stanja što ga u vašim koljenima uzrokuje povreda čašice ili koljensko-slabinski artritis. Magnetna sila prodire duboko u koljeno i djeluje protiv ukočenosti i pomaže povratiti savitljivost zgloba. Efikasnost poveza za koljeno pokazuju nedavni rezultati istraživanja, gdje je 88% pacijenata potvrdilo znatno poboljšanje stanja ukočenih i bolnih koljena.

Dr. Levinova magnetna traka jamči oslonac, stabilnost, udobnost i prije svega donosi snagu magneta. Trake su potpuno podesive i ne vide se ispod odjeće. S magnetnim trakama za koljena dr. Levina, vašem ćete koljenu vratiti normalnu savitljivost, bez muke i stiskanja zuba!


.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh