Ovaj oglas je istekao!

Univerzalno oštrilo noža za oštrilo

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 400 puta
Šifra oglasa: 5034434

Cijena:
10,62 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Pribor za kuhanje
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

Univerzalno oštrilo noža za oštrilo
Nema više dosadnih noževa u kuhinji koji začepljuju kuhinjsku ladicu i uopće su beskorisni. Trostupanjska brusilica za noževe rješenje je koje će se jednom zauvijek riješiti problema oštrih noževa u svakoj kuhinji. Brusilica za ručnu kočnicu jednostavna je za upotrebu i vrlo brzo i učinkovito izoštrava bilo koju vrstu oštrice. Brusilica za noževe 3v1 kompaktna je naprava koja se lako može sakriti u kuhinjski ormarić ili ladicu kada je ne koristite - zauzima vrlo malo prostora, a nakon funkcionalnosti pobjeđuje mnoge glomazne i ogromne natjecateljske brusilice.

Brusilica za ručnu kočnicu uključuje 3 utora s različitim funkcijama brušenja. Svaki od njih ima V oblik, što povećava učinkovitost ovog alata. Uz pomoć trostupanjskog brusilice za noževe Lako možemo izoštriti i najdosadnije noževe – čak i one koji su dugi niz godina zanemareni ili neiskorišteni. Brušenje noževa ručnom kočnicom od noževa odvija se u tri faze. Svaki od njih je jednako važan, tako da ga ne smijemo pustiti. Prva faza je početno oštrenje noževa. U sljedećoj fazi oštrica je precizno izglađena kako bi na kraju ostala vrlo pažljivo polirana .

Nalazi se u brusilici za noževe 3v1 - vrlo udobnoj, ergonomskoj ručki - zahvaljujući kojoj se trostupanjska brusilica za noževe savršeno uklapa u ruku i ne klizi iz ruke tijekom brušenja. Ergonomska ručka ne samo da povećava udobnost na poslu, već i povećava njezinu sigurnost. Brusilica noža 3v1 ima plastično kućište otporno na prljavštinu.

BRZO I UČINKOVITO - s brusilicom lako možete izoštriti sve noževe kod kuće na brz i vrlo učinkovit način, zahvaljujući kojem će napraviti odličan posao i nećete biti nervozni svaki put kad se krećete. Potpuno naoštreni noževi neizostavan su dodatak u svakoj kuhinji – ne samo profesionalnom, već i kod kuće.
3 RAZINE FOKUSA - svaka od razina fokusa je različita i jednako važna. Prva faza je početno brušenje noža, sljedeća faza je precizno izglađivanje oštrice, a posljednja faza je njegovo potpuno poliranje. Oštrice su u obliku slova V, što uvelike povećava učinkovitost svakog brušenja.
UDOBNA RUČKA - Zahvaljujući ergonomskoj ručki, brusilica se lako može držati tijekom brušenja noževa. Brusilica leži sigurno u ruci i ne klizi iz ruke, što olakšava rad i osigurava sigurnost pri brušenju noževa.
KOMPAKTNA VELIČINA - Neiskorišteno oštro sredstvo možete sakriti u bilo kojoj ladici ili kuhinjskom ormariću. Ne zauzima puno prostora i svoju ulogu obavlja bolje od mnogih velikih i velikih brusilica.
SPECIFIKACIJA – duljina: 215 mm, širina: 50 mm, visina: 63 mm, težina: 180 g.