Zgrada na atraktivnoj lokaciji - sa 8 apartmana

Relax nekretnine d.o.o (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Banderovo, Rijeka, Primorsko-goranska

Telefon  099/883-1070, 051/333-888

Oglas je aktivan od 13.10.2023.
Oglas pregledan: 1752 puta
Šifra oglasa: 5484499

Cijena:
1.250.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 400,00 m²
Broj soba: 8 i više
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 310,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 7+
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Vrtna kućica
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Zgrada na atraktivnoj lokaciji - sa 8 apartmana

Ova prekrasna kuća nalazi se na Banderovo, u blizini centra grada . Kuća nudi 8 apartmana te mogućnost nastavka bavljenja istim poslom u iznajmljivanju, dobro uhodani posao.

Ova kuća prostire se na 3 kata i ima tlocrtnu površinu od 142 m2. Svi potrebni dokumenti su na raspolaganju, uključujući uporabnu dozvolu i vlasnički list. Energetski certifikat je u izradi.

Kuća je sagrađena kao apartmanska kuća s namjenom stambenog prostora. Tip kuće je samostojeća dvokatnica, sa mogućnošću pristupa invalidima uz manju adaptaciju. Zadnja adaptacija je provedena 2020. godine, čime je osigurana modernost i istovremeno očuvan tradicionalni šarm.

Iz kuće se pruža predivan pogled na grad, a more je udaljeno samo 4 km. Centar grada je na svega 500 m udaljenosti. Kuća je potpuno namještena, pružajući vam mogućnost da odmah započnete sa uživanjem u svom novom domu ili poslu.

Sve potrebne komunalije su osigurane, uključujući vodu, gradska kanalizacija, struju, gradski vodovod i telefon. Također, kuća ima vlastiti parking sa više od 7 parkirnih mjesta. Dodatno, u okućnici je smještena vrtna kućica.

Ova kuća se nalazi na mirnoj lokaciji, ali ujedno i u blizini centra grada, pružajući vam sve potrebne sadržaje unutar dosega. U blizini se nalazi park, sportski centar, pošta, banka, trgovina, doktor, zubar, fitness centar, vrtić, škola, javni prijevoz, kino, nogometni teren, ljekarna, luka i muzej.

Ova nekretnina pruža izvrsnu priliku za život u luksuznom okruženju s obiljem prostora i svih sadržaja koje vam je potrebno u blizini. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i kontaktirajte nas kako bismo vam pružili više informacija ili dogovorili razgledavanje.

ID KOD AGENCIJE: 736

Ante Štampalija
Suradnik u procesu obuke
Mob: +385998831070
Tel: +38551333888
E-mail: [email protected]
https://relax-nekretnine.com/

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga