ZEMLJIŠTE SA MOBILNOM KUĆOM BLIZU MORA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  099/598-7784

Oglas je aktivan od 03.04.2024.
Oglas pregledan: 544 puta
Šifra oglasa: 5814169

Cijena:
75.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 511,00 m²
Broj soba: 2
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 511,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Na predivnoj Jugozapadnoj obali poluotoka Istre smješteno je jedno malo priobalno naselje zvano Peroj, naselje je bogato povijesnom baštinom, te predivno locirano sa prelijepom starogradskom jezgrom. Starogradska jezgra i većina osnovnih potrebnih sadržaja u Peroju smješteni su na prelijepom brdašcu koji pruža prelijepi pogled na more i Brijunsko otočje, također naselje sadrži priobalje sa predivnim plažama i novouređenom šetnicom, koje iz godine u godinu podiže svoju razinu kvalitete ulaganjem u spomenuti sadržaj i kulturu.

Upravo u Peroju na odličnoj lokaciji smještana je ova mobilna kuća površine površine 27 m2 s natkrivenom terasom. Mobilna kuća sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, jednog kupatila i jednog Wc-a. Kuća se nalazi na nazamjenjivoj lokaciji, posjeduje uređeni put do plaže, nalazi se na uređenom zemljištu poljoprivredne namjene pravokutnog oblika površine 511 m2 također sa uređenim pristupnim putem i ima struju i vodu.Kuća je upisana u zemljišne knjige, međutim NIJE legalizirana.

Navedena kuća predstavlja veoma atraktivnu nekretninu zbog svoje lokacije, te pruža budućem kupcu odličnu investiciju za uživanje u prirodi i miru koja pruža ova lokacija nekretnine.



ZA SVE DODATNE INFORMACIJE:

Luka Žunić
Licencirani agent
+385 99 598 77 84
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga