Zagreb, Šestine - Obiteljska kuća u zelenoj oazi na predivnoj lokaciji

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Šestine, Podsljeme, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 136 puta
Šifra oglasa: 5840263

Cijena:
1.100.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 430,00 m²
Godina izgradnje: 2004
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 820,00 m²

Opširnije o oglasu

Luksuzna kuća od 430m2 prostire se na 4 etaže na zemljištu od 820m2 u lijepom dijelu Šestina s prekrasnim pogledom na Medvednicu, udaljena samo 10 minuta vožnje od centra i sadržaja Britanskoga trga. Najdonja etaža kuće sastoji se od velike garaže s tri parkirna mjesta i gospodarskog prostora. Prizemlje kuće sadrži apartman od 70m2 s velikom spavaćom sobom, garderobom, ostavom, dnevnim boravkom, kuhinjom i kupaonicom te izlazom u vrt.
Na 1. katu nalazi se ulazni prostor s ugrađenim ormarima, wc-om i ostavom, prostrani dnevni boravak s dvostrukim kaminom, blagovaonica, kuhinja i velika kružna terasa s prekrasnim pogledom. Na 2. katu kuće nalaze se dvije velike i jedna manja spavaća soba, prostrana garderoba ili još jedna spavaća soba, 2 velike i predivne kupaonice te velika terasa. Na gornjem dijelu parcele nalazi se terasa sa sjenicom i roštiljem.
Kuća je vrlo kvalitetno građena i odlično održavana te je opremljena vrhunskim parketima, stolarijom, kuhinjom, aparatima i sanitarijama, električnim roletama, alarmom, videonadzorom, podnim grijanjem u kupaonicama, klimom i kaminom. Uz predivan pogled i puno dnevnog svjetla, kuća se nalazi u blizini škole u mirnom predjelu s uređenom okućnicom.
Opremljenost kuće uključuje ADSL, alarm, hidromasažnu kadu, IT mrežu, kamin, klima uređaj, podno grijanje, protuprovalna vrata, roštilj, teretanu, ugradbene ormare, video nadzor i video portafon. Kuća također sadrži garažu, garderobu, ostavu, parking, spremište, terasu i vrt.
Ova je novogradnja izgrađena 2004. godine, a stolarija je aluminijska-drvena. Prijevoz autobusom je dostupan i udaljen je samo 10 minuta od kuće.

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385913588624
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent28775
Direktan link: https://regent.hr/property/obiteljska-kuca-u-zelenoj-oazi-na-predivnoj-lokaciji-u-sestinama/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga