Zagreb, Gračani - Luksuzna vila s bazenom novogradnja

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gračani, Podsljeme, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 108 puta
Šifra oglasa: 5840199

Cijena:
1 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 618,00 m²
Godina izgradnje: 2024

Opširnije o oglasu

Podno prekrasnog Sljemena u Gračanima smjestila se luksuzna vila od dva stana s bazenom . Ova luksuzna vila predstavlja istinsku oazu elegancije i udobnosti. Trenutno je u fazi izgradnje, pružajući potencijalnim vlasnicima priliku da prilagode svoj dom prema vlastitim željama, vila se prodaje kao zasebna cijelina ili kao dva stana posebno.
Vila se proteže na tri etaže, sastoji se od: podruma, prizemlja, prvog i drugog kata te krovne terase. U podrumu se nalazi garaža sa dizalom, te wellnes i spa soba u kojoj se nalazi jacuzzi sa saunom, dnevni boravak s vinotekom, kuhinjom i blagovaonicom.
Prizemlje se sastoji od: dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, teretanom i WC-om. Velika terasa u prizemlju pruža izlaz na vanjski bazen i prekrasan vrt u kojem se nalazi vanjska kuhinja s kaminom i roštiljem.
Prvi kat: lijeva strana prvog kata obuhvaća dječji dnevni boravak za  igre i zabavu, dvije dječje spavaće sobe, kupaonicu te izlaz na terasu. Desna strana kata sadrži master roditeljsku spavaću sobu, radnu sobu, kupaonicu, garderobu i terasu.
Drugi kat : unutar drugog kata  se nalaze dvije prostrane spavaće sobe, pri čemu je master spavaća soba opremljena garderobom i izlazom na terasu. Open space dnevni boravak, integriran s kuhinjom i blagovaonicom, stvara prostran i funkcionalan prostor za druženje i svakodnevni život. Stan također uključuje kupaonicu, pridonošći potpunom udobnosti i praktičnosti življenja.
Posebna atrakcija ovog stana je izlaz na krovnu terasu, pružajući stanarima privatni prostor za opuštanje, uživanje i uživanje u prekrasnim pogledima na okolinu.
Vila sadrži dva vanjska parkirna mjesta te dva garažna parkirna mjesta.
OPREMA:
Vila je vrhunski opremljena najsuvremenijom opremom i sofisticiranim dizajnom. Visina stropova iznosi 3 metra, a stakla su troslojna, protuprovalna i sigurnosna. Sve stolarije, kako unutarnje tako i vanjske, pružaju visoku razinu sigurnosti, uključujući aluminijsko-drvene prozore s električnim roletama, komarnike te automatske klizne stijene. Dodatno, vila je opremljena Smart Home sustavom.
Podovi kombiniraju mramorne pločice i parket od drveta, dok gornji kat sa sobama krase vrhunske tapiserije. Sustavi kao što su dizalice topline, podno grijanje, alarmni sustav te video nadzor pridonose udobnosti i sigurnosti stanovanja. Luksuzna vila sadrži solarnu energanu.
Ova nekretnina nalazi se na vrhunskoj lokaciji podno Sljemena, omogućavajući potpuni mir i privatnost, okružena prirodom. Unatoč tome, nudi blizinu svih bitnih sadržaja, uključujući Meridijan šoping centar te udaljenost od samo 300 metara od tramvajske i autobusne stanice te 300 m od žičare.

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385913333344
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent63919
Direktan link: https://regent.hr/property/zagreb-gracani-luksuzna-vila-s-bazenom-novogradnja/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga