Zagreb, Gornji Stenjevec, prestižna vila 348 m2, panoramski pogled

AGATHIAS d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Stenjevec, Grad Zagreb

Telefon  091/411-2000

Oglas je aktivan od 04.06.2023.
Oglas pregledan: 2163 puta
Šifra oglasa: 5293204

Cijena:
970.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: vila
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 348,00 m²
Broj soba: 7
Godina izgradnje: 2008
Energetski certifikat: U izradi
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.374,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto
Oprema nekretnine
  • telefon

Opširnije o oglasu

Zagreb, Gornji Stenjevec, prestižna vila 348 m2, panoramski pogled
Prodaje se prestižna obiteljska vila površine 348 m2 smještena uz sam Park prirode Medvednica s prekrasnim panoramskim pogledom u mirnoj ulici u sjeverozapadnom dijelu Zagreba.
Kuću je projektirao arhitekt Josip Dumančić a za dizajn interijera se pobrinula dizajnerica Kristina Kovačić.
Prostire se na tri etaže: podrum, prizemlje te prvi kat.
Podrum se sastoji od stubišta, hodnika, konobe, pretprostora, kupaonice, dva spremišta te garaže za dva vozila.
U prizemlju se nalazi vjetrobran, ulazni prostor, dvije sobe, kupaonica, wc, kuhinja, dnevni boravak s funkcionalnim kaminom, blagovaona te natkrivena terasa.
Prvi kat sadrži stubište, galeriju, pretprostor sobu, tri sobe, tri kupaonice, garderobu, dvije terase te lođu.
Ova vila se prodaje u potpunosti namještena. Ulica kojom se do nje prometuje je mirna no asfaltirana i dovoljno široka za sve vrste  ozila.
Smještena je na dvije katastarske čestice ukupne površine 1.374 m2 a izgrađena je u S zoni za koju vrijede urbana pravila 2.2. dok je sa svoje zapadne strane okružena šumom koja spada u Z2 zonu za koju vrijede urbana pravila 1.9.
Okućnica kuće je brižno održavana te je bogata biljnim vrstama. U vrtu je smješten i vrtni kamin koji će novim vlasnicima poslužiti prilikom obiteljskih druženja na otvorenom a postoji i dio vrta predviđen za bazen što će ako se realizira njegova izvedba razveseliti one najmlađe. Ispred kuće se nalazi popločen vanjski parking predviđen za četiri vozila. Garažna i ulazna vrata se navode daljinskim upravljanjem. Iz garaže se ulazi direktno u kuću. Potencijalno se izgradnjom vanjskog stepeništa mogu dobiti dvije odvojene stambene jedinice.
Ova nekretnina ima uporabnu dozvolu, nema aktivnih plombi niti tereta. U seriji zagrebačkih potresa nije pretrpjela oštećenja.
U radijusu od nekoliko stotina metara se nalaze dječji vrtić i osnovna škola. Svi relevantniji sadržaji se nalaze u obližnjim Gajnicama.
Ovaj prestižni stambeni objekt je idealan za obitelj ili osobu s visokim standardima, željnu komfora, koja preferira život u mirnom i prirodnom okruženju a istovremeno želi biti nadomak svih dešavanja koje pruža glavni grad Republike Hrvatske.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga