Ovaj oglas je istekao!

Zagreb, Donji Trpuci, samostojeća kuća 144 m2, okućnica 593 m2

AGATHIAS d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Donji Trpuci, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  091/411-2000

Oglas pregledan: 2062 puta
Šifra oglasa: 5114350

Cijena:
89.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: više katnica
Stambena površina: 144,00 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 1985
Energetski certifikat: U izradi
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 679,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Zagreb, Donji Trpuci, samostojeća kuća 144 m2, okućnica 593 m2
U Donjim Trpucima, naselju u sastavu Grada Zagreba koje se nalazi u gradskoj četvrti Brezovica, prodaje se samostojeća kuća s pomoćnim objektom na zemljištu ukupne površine 679 m2. Kuća se sastoji od tri etaže: podruma, prizemlja i potkrovlja. U podrumu se nalazi natkrivena terasa s vrtnim kaminom s koje se prostire prekrasan pogled na zeleni dio okućnice. U podrumu se nalazi ljetna kuhinja sa sanitarnim čvorom, blagovaonom, ostavom te manjim dnevnim boravkom. U prizemlje se ulazi iz natkrivenog ulaza a sastoji se od predsoblja, stepeništa, sanitarnog čvora, kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka s funkcionalnim kaminom te balkona. Do potkrovlja se dolazi unutrašnjim stepenicama iz prizemlja. Ono se sastoji od tri spavaće sobe i balkona.
Ukupna površina kuće s obračunatim koeficijentima je 144 m2. Uz kuću se nalazi pomoćni objekt koji se sastoji od natkrivenog parkirališnog mjesta te spremišta za alat. Tlocrtna površina pomoćnog objekta je oko 13 m2. Na okućnici su posađena stabla jabuke, šljive, višnje i trešnje.
U vlasničkom listu je evidentirano da je za kuću i pomoćni objekt priloženo pravomoćno Rješenje o izvedenom stanju Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet od 17. lipnja 2014. Ova nekretnina nema tereta niti aktivnih plombi. Vlasnik je fizička osoba.
Grijanje je riješeno putem peći na drva uz mogućnost postavljanja klima uređaja ili peći na struju. Voda u kući je tehnička no infrastruktura gradskog vodovoda se nalazi uz cestu te se ona može priključiti na kuću. Kuća se prodaje u potpunosti namještena.
Kroz mjesto svakodnevno prometuju dvije autobusne linije 160 i 163, javnog gradskog prijevoznika koje ga povezuju sa stanicom Zagreb Savski most. Autobusna stanica se nalazi oko 150 m od kuće. Od trgovačkog centra Avenue Mall u Zagrebu do ove kuće je potrebno oko 25 min vožnje.
Ova nekretnina je jednim svojim dijelom okružena šumom te je idealna za ljubitelje prirode i aktivnosti na otvorenom koji planiraju boraviti u mirnom mjestu nadomak Zagreba.