ZADAR, POSEDARJE - Prekrasna višekatnica i kamena depadansa

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Posedarje, Zadarska

Telefon  099/284-0404, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 16.07.2023.
Oglas pregledan: 476 puta
Šifra oglasa: 5339919

Cijena:
2.100.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 470,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 2005
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 903,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 6
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Satelitska televizija
  • ISDN
  • ADSL

Opširnije o oglasu

ZADAR, POSEDARJE - Prekrasna višekatnica i kamena depadansa s bazenom

Prodaje se prekrasna vila s kamenom depadansom i s bazenom u mjestu Posedarje pokraj Zadra. Posebnost ovog objekta je jedinstvena lokacija pokraj morske obale. Smještena prvi red do mora, ova vila očarava svojom rustikalnom građom, pogledom na more te mirom i privatnošću koju nudi. Pored toga ovaj objekt ima već dobro uhodano turističko poslovanje.

Prostrana kuća na dva kata i kamena vila prizemnica pokraj nje izgrađene su na parceli od 903 m2. Kuća ukupne stambene površine 420 m2 se sastoji od prizemlja, prvog kata i potkrovlja, a kamena depadansa ima 50 m2 uporabljive stambene površine. U prizemlju kuće nalaze se dva jednosobna apartmana, a na prvom katu prostrani stan s dnevnim boravkom, kuhinjom, jednom spavaćom sobom, kupaonicom i terasom. U potkrovlju kuće nalazi se još jedan jednosobni apartman te tri spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama.

Kamena vila pokraj kuće izgrađena je u rustikalnom stilu, te odiše mediteranskim šarmom. Prekrasna prizemnica sastoji se od prostranog dnevnog boravka, blagovaone i kuhinje s kaminom. Ovdje se nalazi i dodatni WC, kao i dvije spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama. Sve su prostorije klimatizirane, te je dostupna WIFI internetska veza kao i satelitska televizija. U kompletno ograđenom dvorištu nalazi se prekrasni grijani bazen, dvije ljetne kuhinje te vrtna garnitura s pergolama za uživanje u ljetnim večerima. U dvorištu ovog objekta dostupan je i parking sa sveukupno 6 parkirnih mjesta.

Posebnost ovog objekta je i u vlastitom sustavu za proizvodnju električne energije. Dodatno sadrži toplinsku pumpu za grijanje i solarno grijanje, te solarne panele koji zagrijavaju vodu.

Odmah pokraj vile nalazi se prekrasna šljunčana plaža i kristalno čisto Novigradsko more. Zbog svoje zaštićenosti, Novigradsko more, odnosno zaljev ispod Velebitskog kanala specifičan je lokalitet impresivne geografije. Pored toga u Novigradsko more se ulijeva i rijeka Zrmanja, pa ono ima izrazito nisku razinu saliniteta. U blizini se nalazi i Karinsko more, poznato i kao najmanje more na svijetu, gdje možete pronaći lokalitet s ljekovitim blatom. Posedarje je udaljeno od urbanog centra grada Zadra 25 km, a od najbliže zračne luke 17 km. U blizini se nalazi i Nacionalni park Paklenica te rijeka Zrmanja na kojoj se možete okušati i u rafting avanturama.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja




ID KOD AGENCIJE: 15351

Sara Večeralo
Agent s licencom
Mob: +385 99 284 0404
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-dalmacija.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga