Zadar, Maslenica- kuća drugi red do mora

Relax nekretnine d.o.o (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Maslenica, Zadar, Zadarska

Telefon  099/883-3132, 051/333-888

Oglas je aktivan od 07.03.2024.
Oglas pregledan: 240 puta
Šifra oglasa: 5775533

Cijena:
450.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 250,00 m²
Broj soba: 8 i više
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon
  • ISDN
  • ADSL

Opširnije o oglasu

Na prodaju je kuća u Maslenici drugi red do mora, koja se trenutno nalazi u procesu adaptacije i kao takva se prodaje.

Smještena je na parceli od 880m2 i sastoji se od dva stana. Zid oko dvorišta, izrađen ručno od kamena, prostire se na podu ispred konobe i na fasadi. Važno je napomenuti da se ručno izrađeni kamen visoko cijeni. Visoki borovi na stražnjoj strani dvorišta, masline, palme i lavanda na prednjoj strani, u kombinaciji sa ručno izrađenim kamenom, savršeno se uklapaju u mediteranski stil, što podiže vizualnu privlačnost i vrijednost nekretnine.

Unutarnji radovi su dovršeni do faze postavljanja podova, soboslikarskih radova i uređenja interijera. Vanjski dio kuće zahtijeva dovršetak fasade i postavljanje staklenih ograda na balkone i krovnu terasu. Projekt nastavka renovacije je izrađen.

Prvi kat, stan od 100m2, ima tri spavaće sobe, od kojih master soba ima svoje kupatilo, dnevni boravak, kuhinju i još jedno kupatilo. Djelomično natkriveni balkon od 50m2 pruža pogled na more duž dnevnog boravka i kuhinje, s južnom orijentacijom koja osigurava prirodnu svijetlost tijekom dana.

Drugi kat, također 100m2, ima dvije spavaće sobe, svaka s vlastitim kupatilom, dnevni boravak, kuhinju i WC za goste. Balkon od 25m2 također nudi pogled na more. Gornjem stanu pripada krovna terasa od 100m2 s prekrasnim pogledom na more i planine Velebit.

Kuća također ima podrum od 70m2 i dvije vanjske ostave. Prostrano dvorište se proteže na dvije razine s dva odvojena ulaza s ceste, omogućavajući zaseban ulaz i parking za svaki stan.

Ova kuća nudi idealnu priliku za investiciju u turistički najam, budući da se nalazi u centru Maslenice, drugi red do mora. Dva apartmana pružaju prostran smještaj s prekrasnim pogledom na more, što je privlačno turistima. Blizina plaža i turističkih atrakcija čini ovu nekretninu privlačnom za goste. Veliko dvorište i odvojena parkirna mjesta pružaju dodatnu udobnost i privatnost gostima. Ova kuća predstavlja izvrsnu priliku za stabilne prihode kroz turistički najam.






ID KOD AGENCIJE: 827

Filip Blažević
Agent s licencom
Mob: +385998833132
Tel: +38551333888
E-mail: [email protected]
https://relax-nekretnine.com/

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga