ZADAR / KOŽINO - kuća sa bazenom

Tobis Inženjering (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kožino, Zadar - Okolica, Zadarska

Telefon  099/292-9294

Oglas je aktivan od 12.03.2024.
Oglas pregledan: 184 puta
Šifra oglasa: 5785382

Cijena:
849.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 259,00 m²
Broj soba: 8 i više
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2011
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 5
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj

Opširnije o oglasu

* KOŽINO - luksuzna kuća sa bazenom *

Prodaje se luksuzna kuća s bazenom, velikom okućnicom i pogledom na more u Kožinu. Nalazi se na predivnoj lokaciji malo izvan centra naselja okružena maslinicima i vinogradima što znači da pruža potpuni mir i priliku za totalni odmor od užurbanog života.

Kuća se sastoji od podruma, prizemlja i kata s tri stambene jedinice:
- PODRUM: 16m2 podrumskog prostora
- PRIZEMLJE: Kotlovnica i dva jednosobna apartmana. Oba apartmana se sastoje od spavaće sobe, kuhinje, dnevnog boravka, kupaonice i terase. U kotlovnici je centralni bojler kapaciteta 300 l - toplinska pumpa Gorenje, praonica rublja i ljetna kuhinja.
- KAT: veliki apartman koji se sastoji od 3 spavaće sobe, hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, terase i 2 kupaonice. Svaka prostorija ima svoju podnu jedinicu za grijanje i hlađenje.

Kuća ima 350 m2 bruto kvadratne površine (259 m2 neto) + teren od 1100 m2.

Namještaj u cijeloj kući je izrađen po mjeri i vrlo je modernog dizajna. Prozori su od PVC materijala sa roletama, a podovi su obloženi parketom i pločicama. Izolacija je izvedena stiroporom debljine 5 cm i silikatnom fasadom. Unutarnja gips žbuka je 2 cm. Sva tri stana imaju odvojena brojila struje i vode. U dvorištu kuće nalazi se veliki roštilj i stol za druženje, te uređen parking za 5 vozila. Bazen u dvorištu je 38 m2 i cijela je okućnica lijepo uređena.

Sjeverno od grada Zadra, na samo 10 km udaljenosti od njegovog centra, smjestilo se naselje Kožino. Prirodne ljepote mediteranske vegetacije, crnogorična šuma koja pruža ugodnu hladovinu u ljetnim mjesecima te prekrasne plaže i čisto more oduševit će sve. Zahvaljujući brzom turističkom razvoju, koje duguje svom povoljnom geografskom položaju, Kožino je postalo jedno od značajnijih turističkih središta na ovom području. Brojni apartmani, vile i ostali sadržaji nadopunjuju smještajnu i ugostiteljsku ponudu ovog mjesta, a blizina Zadra i Nina pruža mnoštvo povijesno kulturnih spomenika koje je vrijedno posjetiti i ljetnih događanja kojima valja prisustvovati. Blizina nacionalnih parkova Kornata, Plitvica, Krke i Paklenice i obližnjih otoka zadarskog arhipelaga istinskim ljubiteljima prirodnih ljepota daje dodatan razlog za boravak u Kožinu.

Info:
TOBIS-nekretnine
Široka ulica2/1, 23 000 Zadar
mob: 099 29 29 29 4
e-mail: [email protected];

ID KOD AGENCIJE: 111

Branko Đ.
Voditelj ureda
Mob: +385 99 29 29 294
E-mail: [email protected]
www.tobis-nekretnine.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga