Zadar-dizajnerska vila sa bazenom ,prvi red uz more površine 360 m2

TOP-SHOP Agencija (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Zadar, Zadarska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/457-8019, 091/892-8453

Oglas je aktivan od 19.09.2023.
Oglas pregledan: 404 puta
Šifra oglasa: 5428959

Cijena:
3.150.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: vila
Broj etaža: više katnica
Stambena površina: 360,00 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 2021
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.340,00 m²
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Zadar, dizajnerska Vila Medusa smještena je na iznimno atraktivnoj poziciji u okolici Zadra, tik uz more, s koje se pruža zadivljujući pogled na predivni zadarski arhipelag i planinu Velebit, pružajući osjećaj harmonije s prirodom i okolišem.
Vila je smještenaje na velikoj parceli od 1340 m2 i prostire se na 360 m2 stambenog prostora raspoređenih na dvije etaže.
Okružena bogatim kaskadnim vrtom koji odiše mirisima aromatičnog mediteranskog bilja i autentičnim zidovima od ručno obrađenog kamena, ova oaza nudi privatnost i autentično iskustvo života uz more.
Prizemlje ove luksuzne vile sadrži modernu kuhinju i blagovaonicu, lounge prostor i prostrani dnevni boravak. Zahvaljujući staklenim stijenkama, prostor se otvara prema prekrasno uređenoj okućnici, stvarajući harmoničan spoj unutarnjeg i vanjskog prostora.
Vila ima dvije prostrane natkrivene terase sa sunčalištem s vanjskim tušem i blagovaonicom na otvorenom. Poseban naglasak stavljen je na infinity bazen koji dominira pomno uređenim eksterijerom, pružajući nevjerojatni pogled na more. Na ovoj etaži nalazi se još ostava, praonica i gostinjski toalet.
Unutarnje stepenice vode na gornju etažu gdje se nalaze četiri luksuzne spavaće sobe i tri kupaonice. Svaka soba je dizajnirana s posebnom pažnjom, pružajući privatnost i vrhunski komfor.
Vili pripada i dodatni objekt koji sadrži garažu i apartman, pružajući dodatni prostor za goste ili osoblje.
Unutrašnjost vile odiše dizajnerskim namještajem i zrači posebnim šarmom zahvaljujući Versace kolekciji pločica koje naglašavaju lajtmotiv mitološke Meduze. Svaki detalj je pažljivo odabran kako bi stvorio sofisticiran i ekskluzivan ambijent koji se savršeno uklapa u luksuzno okruženje i estetiku samog prostora.
Ono što izdvaja Vilu Medusu je izravan pristup moru i plaži.
Vila Medusa predstavlja spoj vrhunskog stila, udobnosti i spektakularnih pogleda .Nudi ne samo izvanredan dom, već i stilski doživljaj koji nadmašuje sva očekivanja. Uživajte u luksuzu, udobnosti i nevjerojatnom pogledu dok se prepustite čarima mediteranskog načina života.
Ostale informacije na upit
Agencijska provizija iznosi 2%+PDV
 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga