Ovaj oglas je istekao!

Zadar, Bokanjac-obiteljska kuća s 4 zasebna stana 290m2

HOMES & LANDS, obrt za posredovanje u prometu nekretnina, vl. Ilija Tatarović (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Bokanjac, Zadar, Zadarska (Pogledaj na karti)

Telefon  098/517-877

Oglas pregledan: 264 puta
Šifra oglasa: 5752273

Cijena:
449.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 290,00 m²
Broj soba: 8 i više
Energetski certifikat: B
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto
Oprema nekretnine
  • telefon

Opširnije o oglasu

U prekrasnom gradu Zadru, u naselju Bokanjac, prodaje se obiteljska kuća na tri uređene etaže novije gradnje, idealna za veće obitelji s malom djecom. Svojom površinom od 141m2 na parceli od 437m2, ova kuća nudi obilje prostora i udobnosti za svakodnevni život.
Kuća se sastoji od četiri zasebne stambene jedinice, što je savršeno za obitelji koje traže fleksibilnost i privatnost. Dva veća stana smještena su na katu i prizemlju, dok su dva manja stana idealna za najam ili kao privatni prostor za goste. Svaka jedinica ima svoj poseban ulaz, pružajući dodatnu privatnost i praktičnost.
Osim toga, kuća ima prekrasno uređeno dvorište koje će biti raj za djecu i idealno mjesto za obiteljska okupljanja i zabavu na otvorenom. Prostrani vanjski prostor omogućuje igru i relaksaciju te pruža dodatnu vrijednost ovoj nekretnini.
Ova moderna obiteljska kuća pažljivo je dizajnirana s visokokvalitetnim materijalima i profinjenim završnim radovima, nudeći udobnost i stil svojim stanarima. S B energetskim certifikatom, kuća je energetski učinkovita i pruža ugodan životni prostor.
Nalazi se u mirnom naselju, ali u blizini svih potrebnih sadržaja kao što su trgovine, trgovački centri, sportska dvorana, restorani, škole, vrtići, parkovi i javni prijevoz. S povoljnim položajem, centar grada udaljen je manje od 10 minuta vožnje, pružajući jednostavan pristup svim gradskim sadržajima.
Ova kuća predstavlja savršen spoj udobnosti, stila i praktičnosti te ima veliki potencijal kao investicija ili za udoban obiteljski život. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove prekrasne obiteljske kuće u Zadru!
 
Info: +385 99 504 31 57 Nikola