Vrbovsko, Dokmanovići - kuća sa prostranom okućnicom i predi

RCN Grupa d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Dokmanovići, Vrbovsko, Primorsko-goranska

Telefon  091/641-0193, 051/499-800

Oglas je aktivan od 01.09.2023.
Oglas pregledan: 610 puta
Šifra oglasa: 5404627

Cijena:
190.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 300,00 m²
Broj soba: 8 i više
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 3.118,00 m²
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Garaža
  • Garaža

Opširnije o oglasu

Dokmanovići 1 c - kuća ukupne površine 300 m2 na prostranoj okućnici površine 3118 m2.

Kuća se sastoji od prizemlja, kata i visokog potkrovlja. Svaka etaža može biti zasebna stambena cjelina. Prizemlje se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje sa blagovaonom, spavaće sobe, dnevnog boravka i kupaonice, te jedne dodatne prostorije u kojoj je smještena peć za centralno grijanje i manja ostava. Stan ima zaseban ulaz, neovisan o ostatku kuće.
Na prvoj taži se nalazi stan koji se sastoji od ulazne verande, hodnika, kupaonice, spavaće sobe, kuhinje sa blagovaonom i prostranim dnevnim boravkom iz kojeg se izlazi na balkon sa kojeg se pruža panoramski pogled na okolne brežuljke i naselja u daljini. Uz rub hodnika se nalazi stubište koje vodi na kat u kojem su smještene tri spavaće sobe od kojih svaka ima izlaz na balkon, te kupaonica. U jednoj sobi je pripremljena instalacija za vodu, te se ona vrlo lako može prenamijeniti u kuhinju.

Kuća je u vrlo dobrom stanju, održavana je, te je krov mijenjan u nazad par godina. Kući je potrebno samo osvježenje kako bi zasjala u punom sjaju, a potencijal je ogroman.

Okružuje ju vlastita prostrana okućnica sa svih strana, na kojoj se jednim dijelom nalazi i voćnjak. Pogled je nešto što je zaista prava vrijednost ove kuće i ono što je bitno istaknuti da nikada ništa neće moći izmijeniti tu vizuru. Na okućnici se nalazi pomoćna zgrada površine 62 m2 u kojoj je smještena garaža, podrum, mjesto za skladištenje ugljena, sušilo za mesne pripravke, te kokošinjac i svinjac. Ali uz malo mašte i volje, može postati i prava wellness oaza sa predivnim pogledom na prirodne ljepote ovog kraja.

Kuća je dosta udaljena od prve iduće kuće, te nudi privatnost i mir.

Svi potrebni sadržaji su na par sto metara, prilaz je direktno sa asfaltirane ceste koja se u zimskim uvjetima redovito čisti i održava.

Sva dokumentacija, kao i vlasništvo je uredna i čista.

Nekretnina je idealna za veću obitelj ili kao investicija za turizam.

ID KOD AGENCIJE: 300431067-192

Eni Kesić
Prodajni predstavnik
Mob: +385 91 641 0193
Tel: +385 51 499 800
E-mail: [email protected]
remax-centarnekretnina.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga