Vodnjan vila s bazenom u izgradnji

Estate Istra (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodnjan, Istarska

Telefon  091/221-9218

Oglas je aktivan od 27.03.2024.
Oglas pregledan: 148 puta
Šifra oglasa: 5806233

Cijena:
495.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: vila
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 125,76 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Više o nekretnini
Stanje nekretnine
  • u izgradnji
Površina okućnice
  • 451,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Vodnjan vila s bazenom u izgradnji
Moderna urbana vila u izgradnji stambene površine 125,,76 m2 na parceli površine 451 m2. Ova moderna vila sastoji se od prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi: kuhinja s blagavaonom i dnevnim boravkom, 1 spavaća soba s kupaonom , 1 toalet. Na katu se naleze 2 spavaće sobe, kupaona, velika terasa na koju se ide iz jedne sobe, dok druga soba ima balkon. Podovi su obloženi kvalitetnom keramikom, u sobama je perket. Ugrađena je PVC stolarija sa troslojnim staklom, komarnicima, te električni podizač roleta. Ova lijepa vila opremljena je toplinskom pumpom koja pruža grijanje i hlađenje, te su na nju priljučeni klima uređaji u svim prostorijama.Podno grijanje je u kupaonama. Kuća se može opremiti prema željama kupca pružajući mogućnost personalizacije prostora , prema željama ovisno o fazi izgradnje. U ovoj fazi je cijena ova koja je i objavljena, kako bude kuća završena i cijena će se mijenjati.Blizina trgovina, škole, vrtića, more je udaljeno 5 km, ali ima prekrasan pogled na Brijunsko otočje.
Vodnjan-Dignano, gradić na jugozapadu Istre, od Pule udaljen 11,7 km, na 135 metara nadmorske visine, područje je starih tradicija nastalo na tragovima prethistorijskih gradina.
Njegovo široko područje s bezbrojnim karakterističnim kažunima, izgrađenim u tehnici suhozidina, koji su označavali vlasništvo, svjedok je milenija u kojem su se stanovnici bavili poljoprivredom, posebice maslinarstvom i vinogradarstvom.
Možete li sebe zamisliti u ovoj modernoj vili, da uživate u obiteljskom ugođaju, ili možda ponuditi u turističke svrhe iznajmljivanja. Nazovite nas!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga