Kamena kuća, 330 m2

Estate Istra (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodnjan, Istarska

Telefon  091/221-9218

Oglas je aktivan od 04.04.2024.
Oglas pregledan: 148 puta
Šifra oglasa: 5816520

Cijena:
520.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: kamena kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 330,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 1927
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 470,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Vodnjan staro Istarsko imanje za adaptaciju
U neposrednoj blizini starogradske jezgre, nalazi se ovo imanje koje se sastoji od 3 kuće, male konobe sa krušnom peći, garaže u dvorištu i parcele od 200m2 za parking. Sve tri kuće su vezane i nalaze se u nizu.
Prva kuća se sastoji od prizemlja : garaža, veliki prostor moze biti kuhinja i dnevni boravak. Prvi kat: 3 sobe , kupatilo i terasa.Druga kuća - prizemlje: hodnik, kupatilo, kuhinja i dnevni boravak. Prvi kat: kuhinja i dnevni boravak, 1 spavaća soba, kupaona, terasa, jedino ovaj dio je useljiv.Treća kuća - prizemlje: hodnik, kuhinja, dnevni boravak, 1 spavaća soba, kupaona. Prvi kat: 2 spavaće sobe, hodnik, terasa, visoko potkrovlje.U dvorištu je garaža, drvarnica, mala konobica sa starom krušnom peći, izvan imanja je parcela od 200m2 koja može služiti kao parking.Potrebna je komplet adaptacija, struja, voda i kanalizacija su na ovom imanju.
Vodnjan-Dignano, gradić na jugozapadu Istre, od Pule udaljen 11,7 km, na 135 metara nadmorske visine, područje je starih tradicija nastalo na tragovima prethistorijskih gradina.
Njegovo široko područje s bezbrojnim karakterističnim kažunima, izgrađenim u tehnici suhozidina, koji su označavali vlasništvo, svjedok je milenija u kojem su se stanovnici bavili poljoprivredom, posebice maslinarstvom i vinogradarstvom.
Ako tražite starinu a želite biti u urbanoj sredini, ovo može biti upravo Vaše. Nazovite nas!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga