Vila, 537 m2

Estate Istra (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodnjan, Istarska

Telefon  091/221-9218

Oglas je aktivan od 03.04.2024.
Oglas pregledan: 128 puta
Šifra oglasa: 5813772

Cijena:
727.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: vila
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 537,00 m²
Broj soba: 8 i više
Energetski certifikat: B
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Dodatno
Oprema nekretnine
  • telefon

Opširnije o oglasu

Vodnjan stara Istarska kuća pretvorena u modernu vilu
Na rubu starogradske jezgre smjestila se ova vila, stambene površine 537 m2, na okućnici površine 400m2.Sastoji se od prizemlja, 1. kata i 2. kata.U prizemlju se nalazi: konoba sa velikim stolom za ručavanje, otvoreni kamin ( Istarsko ognjište) kuhinja sa svim uređajima. Sa druge strane je stan: kuhinja s blagavaonom i dnevnim boravkom, 2 spavaće sobe, kupaona.Na 1. katu se nalaze 3 apartmana svaki se sastoji od: kuhinje s dnevnim boravkom, 1 spavaća soba, kupaona, terasa. U visokom potkrovlju uređen je 2. kat i sastoji se od kuhinje s blagavaonom i dnevnim boravkom, 3 spavaće sobe, 1 kupaona, velika terasa s pogledom na Brijune. Kuća ima i 2 odvojena toaleta. U dvorištu se nalazi bazen sa sunčalištem, uređena okućnica sa bunarom (Istarska šterna). U podrumu je vinoteka. Svi elementi stare Istarske gradnje su zadržani, a ne narušavaju je moderni elementi. Kuća je kompletno renovirana 2014 godine s naglaskom na kvalitetu i udobnost. U kući je postavljena prva faza za centralno grijanje kroz cijeli objekat, Kaljava peć je na 2. katu , te 5 klima uređaja za grijanje i hlađenje. Bitna napomena je da na krovu su postavljeni solarni paneli koji služe za grijanje i dogrijavanje tople vode. Namještena je visoko kvalitetnim namještajem.Kuća ima tri ulaza.
Vodnjan-Dignano, gradić na jugozapadu Istre, od Pule udaljen 11,7 km, na 135 metara nadmorske visine, područje je starih tradicija nastalo na tragovima prethistorijskih gradina.
Njegovo široko područje s bezbrojnim karakterističnim kažunima, izgrađenim u tehnici suhozidina, koji su označavali vlasništvo, svjedok je milenija u kojem su se stanovnici bavili poljoprivredom, posebice maslinarstvom i vinogradarstvom.
Za one koji su poduzetnog duha a žele privatno i poslovno ujediniti, ova nekretnina je vrijedna pažnje samim tim nema puno na tržistu ovakvih objekata.Nazovite nas!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga