Vodnjan stara Istarska kuća kompletno obnovljena

Estate Istra (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodnjan, Istarska

Telefon  091/221-9218

Oglas je aktivan od 16.04.2024.
Oglas pregledan: 76 puta
Šifra oglasa: 5836356

Cijena:
360.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: kuća u nizu
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 200,00 m²
Broj soba: 7
Godina izgradnje: 1935
Energetski certifikat: B
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Oprema nekretnine
  • klima uređaj

Opširnije o oglasu

Vodnjan stara Istarska kuća komplet obnovljena
U samom centru Vodnjana nalazi se komplet obnovljena kuća sa 4 stana. Stambena površina je ukupno 200m2, sastoji se od prizemlja, 1.kata i 2.kata.
U prizemlju se nalazi garsonjera 1.21m2- kuhinja s velikim dnevnim boravkom i kupaonom.Garsonjera 2.-40m2- kuhinja s velikim dnevnim boravkom i izlazom na dio vanjskog dvorišta, kupaona.1.kat- stan 60m2- kuhinja s blagovaonom i dnevnim boravkom, 2 spavaće sobe,kupaona i prostrana terasa gdje se nalazi bunar ( Istarska šterna) koja je rijetkost. 2.kat- stan 60m2- kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s izlazom na terasu, 2 spavaće sobe, kupaona. Stanovi se opremaju novom PVC- stolarijom u boji oraha.Međukatne konstrukcije su sve armirane i betonirane. Instalacije struje i vode su rađene na novo kao i krov. Budućem se vlasniku nekretnine daje mogućnost odabira pločica ili laminata.
Vodnjan-Dignano, gradić na jugozapadu Istre, od Pule udaljen 11,7 km, na 135 metara nadmorske visine, područje je starih tradicija nastalo na tragovima prethistorijskih gradina.Njegovo široko područje s bezbrojnim karakterističnim kažunima, izgrađenim u tehnici suhozidina, koji su označavali vlasništvo, svjedok je milenija u kojem su se stanovnici bavili poljoprivredom, posebice maslinarstvom i vinogradarstvom.Grad je u povijesnoj jezgri sačuvao svoj srednjovjekovni izgled s vežama i uskim uličicama koje nepravilno vijugaju među kućama, s kaldrmama i pročeljima od obrađenog kamena, starim ulicama s još uvijek raspoznatljivim gotičko-venecijanskim, renesansnim i baroknim stilom, te brojnim crkvama.
Tražite li nekretninu za obiteljski život a uz to baviti se turizmom, iznajmljivati dio prostora. Ovo je kuća koja ima i te mogućnosti. Nazovite nas!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga