Vodnjan okolica, renovirana kamena kuća sa objektima u dvorištu

INVESTA d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodnjan, Istarska

Telefon  052/330-033, 091/506-0500

Oglas je aktivan od 13.02.2024.
Oglas pregledan: 333 puta
Šifra oglasa: 5739116

Cijena:
187.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: kamena kuća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 225,00 m²
Broj soba: 3
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 323,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Prodaje se renovirana, nedovršena tradicionalna istarska kamena kuća u malom selu u okolici Vodnjana. Kuća ima građevinsku dozvolu iz 2007. godine i renovirana je do osnovne roh bau faze. Kuća je dimenzije 15*6,75=101 m2 bruto tlocrtne površine. Ima tri etaže (prizemlje, kat i potkrovlje), svaka netto korisne tlocrtne površine 75 m2, dakle, kuća ima sveukupno oko 225 m2 površine.
 
Kuća je građena od kamena i cigle, a pokrivena je crijepom. Međukatne kostrukcije i krov su napravljeni od armiranog betona, kao i unutarnje stubište koje povezuje sve tri etaže. Kuća ima svoje brojilo za struju i priključak za vodu, a septička jama je započeta, ali ju je potrebno dovršiti. Ostali grubi građevinski radovi su izvedeni, a da bi se kuća dovela do dovršenja potrebno je izvesti ostale obrtničke radove. Obzirom na prodajnu cijenu i površinu ove kuće, budući vlasnici imaju mogućnost da kuću dovrše po značajno nižoj cijeni u odnosu na prodajne cijene sličnih dovršenih kuća, pogotovo ako se i sami bave obrtničkim radovima.
 
Kuća ima ograđenu okućnicu od 220 m2, koja je djelomično uređena, popločena kamenom. Parkinga ima za nekoliko automobila. U dvorištu se nalaze pomoćni objekti (garaža, konoba) koji su legalizirani i posjeduju Rješenje o izvedenom stanju.
 
Kuća je udaljena 5 km od Vodnjana, koji pruža odličnu pristupačnost i blizinu istarske autoceste, čineći ovu lokaciju idealnom za brz pristup atrakcijama u Istri. Savršen izbor za obitelji koje traže prostran i udoban dom u mirnom prirodnom okruženju blizu mora ili za investitore zainteresirane za profitabilan turistički najam.
 
Za više informacija i dogovor o razgledavanju, slobodno nas kontaktirajte.
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga