Vodice - kuća u centru za poslovno/stambenu namjenu

Ferko d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vodice, Šibensko-kninska

Telefon  091/434-3431

Oglas je aktivan od 01.11.2023.
Oglas pregledan: 400 puta
Šifra oglasa: 5502352

Cijena:
575.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: poslovno-stambena zgrada
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 304,00 m²
Broj soba: 7
Godina izgradnje: 1924
Energetski certifikat: U izradi
Ulica: Obala matice Hrvatske
Više o nekretnini
Stanje nekretnine
  • potrebna adaptacija

Opširnije o oglasu

Prodajemo prostranu kuću u samom srcu Vodica, na izvrsnoj lokaciji koja je udaljena samo 30 metara od mora. Ova nekretnina ima 304 m2 i nudi ogroman potencijal, iako zahtijeva potpunu obnovu, osim manjeg dijela koji se trenutno iznajmljuje.
Kuća se sastoji iz dva odvojena dijela. Prvi dio kuće okrenut je prema moru i gleda na slikoviti trg s brojnim restoranima i kafićima. Ovaj dio predstavlja izvrsnu priliku za turističke svrhe. Sastoji se od prizemlja, prvog kata i prostrane krovne terase s prekrasnim pogledom na more. Prizemlje trenutačno nudi poslovni prostor koji je već uređen i iznajmljuje se. Na prvom katu nalazi se stan s dvije spavaće sobe, kupaonicom, kuhinjom i dnevnim boravkom, te malim balkonom. Na vrhu ovog dijela kuće nalazi se ravan krov s terasom koja pruža panoramski pogled na more i trg.
Drugi dio kuće ima zaseban ulaz s druge strane, iz druge ulice, ali je povezan s prvotnim dijelom. Ovaj dio obuhvaća tri etaže. U prizemlju se nalazi velik, neuređen prostor koji se sastoji od dviju prostranih prostorija. Prvi kat sadrži stan koji također treba uređenje i ima jednu spavaću sobu, kupaonicu, kuhinju i dnevni boravak. Stanu pripada lijepa terasa ograđena zidom. Tu je i treća etaža, neuređeno potkrovlje koje se sastoji od jedne velike prostorije s kosim krovom.
Kuća datira prije 1968. godine i trenutno je u lošem stanju. Međutim, njezina iznimno frekventna i povlaštena lokacija otvara mnoge mogućnosti. Nakon obnove, ova nekretnina može postati predivna obiteljska kuća ili poslovni prostor, uključujući kafić, butik, frizerski salon, suvenirnicu, brzu hranu ili manji restoran.
Nalazi se u neposrednoj blizini mora, u samom centru grada, nudeći izvrsnu lokaciju s ogromnim potencijalom i panoramskim pogledom na more. Za ozbiljnog kupca cijena je elastična :D
Posebna ponuda:Svim našim kupcima osiguravamo BESPLATNO kreditno posredovanje kako bismo vam olakšali proces ishođenja stambenog kredita.
Za sve dodatne informacije i organiziranje razgleda, nazovite Daga na broj 091 6300 616.








  

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga