VISOKOKVALITETNA NOVOSAGRAĐENA PRIZEMNICA SA BAZENOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 03.04.2024.
Oglas pregledan: 160 puta
Šifra oglasa: 5814167

Cijena:
549.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 165,00 m²
Broj soba: 3
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 500,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva

Opširnije o oglasu

Jedno malo crnogorsko selo zvano "Peroj" smješteno je na predivnoj Jugozapadnoj obali poluotoka Istre, naselje je bogato povijesnom baštinom, te predivno locirano sa prelijepom starogradskom jezgrom. Starogradska jezgra i većina osnovnih potrebnih sadržaja u Peroju smješteni su na prelijepom brdašcu koji pruža prelijepi pogled na more i Brijunsko otočje, također naselje sadrži priobalje sa predivnim plažama i novouređenom šetnicom, koje iz godine u godinu podiže svoju razinu kvalitete ulaganjem u spomenuti sadržaj i kulturu.

Upravo u centru Peroja smještena je samostojeća prizemnica površine cca 130 m2 na okućnici površine 500 m2. Unutar kuće nalazi se ulazni predprostor - hodnik sa ugradbenim ormarom, tri spavaće sobe, dvije kupaonice, prostrani dnevni boravak sa prelijepom kuhinjom i prostorom za ručavanje. PVC stolarija je dvoslojnog stakla sa komarnicima, boje oraha. Sustav grijanja i hlađenja je reguliran putem dvije jedinice klima uređaja i kamin peći na drva. Nekretnina posjeduje termo fasadu debljine 10 cm. U dnevnom boravku je velika staklena stijena iz koje se izlazi na natkrivenu terasu površine cca 35 m2 kraj koje je smješten bazen veličine 30 m2. Okućnica je popločana tlakavcem sa rasvjetom, u jednom dijelu je umjetna trava, a smještena je u dvorištu i vanjska ostava kao i vanjski tuš. Na materijalima i opremi nekretnine se nije štedjelo te je visokokvalitetno i lijepo dizajnirana. Lokacija nekretnine je vrlo atraktivna te se nalazi na svega par koraka od popratnih sadržaja poput trgovina, restorana, voćare, pekare itd. kao i u blizini mora.

Nekretnina vrijedna pažnje zbog svoje atraktivne lokacije, kvalitete, opremljenosti, blizine mora, sadržaja te nudi budućem kupcu mogućnost uživanja u istoj u smislu obiteljskog života ili pak u smislu bavljenja turističkom djelatnošću iznajmljivanja i bržem povratu investicije.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:
+385981748680
[email protected]
DEAN ŽUNIĆ
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga