VISOKOKVALITETNA NOVOIZGRAĐENA SAMOSTOJEĆA PRIZEMNICA SA BAZENOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Loborika, Marčana, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 16.03.2024.
Oglas pregledan: 184 puta
Šifra oglasa: 5792382

Cijena:
580.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 160,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2023
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 450,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija

Opširnije o oglasu

Loborika je naselje koje pripada Općini Marčana, te se nalazi na samo 7 min vožnje od najvećeg grada Pule i 4 min vožnje od Pulskog aerodroma i Istarskog ipsilona. U samome centru naselja nalazi se trgovina, škola, restoran i kafić, a okruženo je zelenim poljima i predivnom prirodom. Razvoj infrastrukture i popratnih sadržaja ovo je naselje učinilo još privlačnijim kao lokacijom za kupnju određene nekretnine jer savršeno spaja ruralni život sa blizinom urbanih sadržaja.

U naselju nedaleko od Loborike nalazi se ova novoizgrađena, samostojeća, atraktivna prizemnica ukupne površine 160 m2 sa okućnicom oko 450 m2. Nekretnina je kvalitetno izgrađena od strane pouzdanog investitora i sastoji se od ulaznog predprostora, tri spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, tri kupatila, prostora u vidu ostave ili prostorije namijenjene za pranje i sušenje rublja te prostrane, natkrivene terase na koju se izlazi iz dnevnog boravka. Postavljena je PVC stolarija sa troslojnim staklima, komarnicima i električnim roletama, kao i keramika visoke kvalitete. Sistem grijanja i hlađenja je omogućen sa četiri jedinice klima uređaja te podnim grijanjem koje je postavljeno u dnevnom boravku, kuhinju, blagovaonicama i svim kupatilima. Tavanski prostor je površine oko 80 m2 te pruža mogućnost iskoristivosti u razne namjene. Kuća posjeduje termofasadu debljine 10 cm. Okućnici koja je ograđena zidom pripada bazen površine 32 m2 i četiri parkirna mjesta. Cijena nekretnine sa namještajem je 630 000 eura.

Navedena samostojeća prizemnica zbog svoje lokacije, površine i kvalitete predstavlja veoma zanimljivu nekretninu za budućeg kupca da li za uživanje u istoj u smislu korištenja za ugodan obiteljski život ili za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja i ostvarenju veoma brzog povrata uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga