VISOKOKVALITETNA KAMENA VILA SA PROSTRANOM OKUĆNICOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Labin, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 172 puta
Šifra oglasa: 5796721

Cijena:
654.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 275,00 m²
Broj soba: 4
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 7+
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Centralno grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Istarska županija slovi za jednu od najpogodnijih i najadekvatnijih regija za život te pruža mnoge prirodne lijepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom.Na brežuljku iznad Rapca smjestio se srednjevjekovni grad Labin u kome se šarmantno spaja bogatstvo arhitekture i kulturno-povijesnih spomenika s brojnim umjetničkim ateljeima.

Upravo u jednom naselju, u blizini grada Labina na predivnom bržuljku i jako mirnoj lokaciji nalazi se visokokvalitetna kamena vila sa pomoćnim objektima i bazenom ukupne površine 275 m2i veoma prostranom okućnimo površine 4 300 m2.
Vila se sastoji na prizemnoj etaži od ulaznog prostora, terase, prostranog dnevnog boravka sa prostorom za ručanje, kuhinje, toaleta i ostave, na drugoj etaži od dvije velike i osvijetljene spavaće sobe od kojih svaka posjeduje zasebno kupatilo i balkon, te na trećoj etaži od najprostranije spavaće sa rustikalnim kupatilom. Navedena kamena vila kao što je vidljivo rađena je od izuzetno kvalitetnih materijala, visokokvalitetnog kamena debljine 5 centimetara na podnim oblogama, ručno rađenog unutarnjeg kamina, visokokvalitetnih kućanskih aparata, pomno biranih elemenata dovezenih iz Toscane, kuhinja rađena po mjeri od slavonskog hrasta, sprovedeno pametno centralno grijanje po cijelom objektu na plin, najkvalitetnija PVC stolarija boje oraha sa tri stakla i devet plinskih komora, ručno rađene kovane ograde i unutarnje stepenice, hidromasažna kada u jednom od kupatila, sustav grijanja i hlađenja sa veoma kvalitenih četiri jedinice klima uređaja. Vila posjeduje i video nadzor objekta, predivne plave željezne škure koje se odlično uklapaju u kamene zidove, visokokvalitetan način sprovođenja elektro instalacija na način da svaka soba posjeduje vlastite osigurače. Pored glavnog objekta u okviru okućnice se nalazi bazen površine 50 m2 sa prostranim sunčalištem, velika garaža pogodna za dva automobila sa kotlovnicom, te još jedna manja kuća sa jednom garsenjerom koja se sastoji od ulaznog pred prostora, velikog kupatila, prostora za spavanje u vidu galerije te veoma osvijetljene kuhinje sa dnevnim boravkom i prostorom za ručanje. Veoma je bitno napomenuti da se svi ovi objekti nalaze na jako prostranoj površini zemljišta nešto manje od 5000 m2 na jednom brdašcu sa kojeg se pruža zapanjujući pogled na zelenilo i krajolik, sa urednim asvaltiranim pristupnim putem do same nekretnine na veoma mirnoj i lijepoj lokaciji.

Navedena vila s obzirom na kvalitetu gradnje, površinu okućnice, površinu objekta i predivnu mirnu lokaciju predstavlja veoma zanimljivu nekretninu budućem vlasniku u svezi uživanja u istom u smislu obiteljskog života, a isto tako i za bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja te veoma brzom povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:
+385981748680
[email protected]
DEAN ŽUNIĆ
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga