VISOKOISPLATIVA KUĆA SA 17 APARTMANA BLIZU MORA I SA POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  098/174-8680, 097/683-3743

Oglas je aktivan od 16.03.2024.
Oglas pregledan: 172 puta
Šifra oglasa: 5792383

Cijena:
1.348.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 420,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 1980
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.200,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 7+
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Centralno grijanje
  • Klimatizacija

Opširnije o oglasu

Općina Medulin smještena je na samom jugu istarskog Poluotoka u priobalju. Medulin, nekad ribarsko mjesto, danas je moderno turističko središte koje se u zadnjih deset godina istaknulo kao jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj što dokazuje i najveći broj ostvarenih noćenja proteklih godina.

Upravo u Medulinu, na odličnoj i atraktivnoj lokaciji svega 100 metara do mora smjestila se odlična nekretnina ukupne površine 420 m2 koja se prostire na četiri etaže (suteren, prizemlje, prvi i drugi kat) te se pruža predivan pogled na more. U suterenu je smješteno 5 soba za po 3 osobe i svaka soba posjeduje svoju kupaonicu i jedinicu klima uređaja, dok 4 od 5 soba posjeduje i malu kuhinjicu. U suterenu je osim soba i prostor koji je trenutno namijenjen za prostranu praonicu. U prizemlju je također 5 studio apartmana, a na istoj etaži se nalazi i prostrana zajednička kuhinja sa ostavom kao i recepcija. U prizemlju su sobe kapaciteta za dvije osobe (4 soba), dok je jedna od njih kapaciteta za četiri osobe. Na prvome katu je 6 soba, svaka sa svojom kupaonicom i jedinicom klima uređaja. Sobe posjeduju terasu i pogled na more je moguć iz skoro svakog apartmana.
Na drugome katu se nalazi prostrani stan sa tri spavaće sobe, dvije kupaonice, prostranim dnevnim boravkom, kuhinjom i prostorom za ručanje. Po cijeloj zgradi postavljena je PVC stolarija, dok je sustav za grijanje i hlađenje reguiliram putem centralnog grijanja i klima uređaja.
Okućnica podrazumijeva dio za sunčanje sa bazenom površine 55 m2, kamin kao i dovoljan broj parkirnih mjesta. Blizina mora je na svega pet minuta, dok su svi popratni sadržaji neophodni za život u neposrednoj blizini poput trgovina, ljekarni, restorana, vrića, škole itd.

Navedena kuća obzirom na svoju površinu, broj stanova i profitabilnost, površinu okućnice, uhodanim dugogodišnjim poslovanjem, pogledom na more, sadržajem kao i blizini mora, centra mjesta, aerodroma i svih popratnih sadržaja neophodnih za svakodnevni život predstavlja budućem vlasniku veoma zanimljivu i profitabilnu nekretninu kako u smislu obitejskog života višečlane obitelji isto tako i za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja te brzom povratu investicije.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:
+385981748680
[email protected]
DEAN ŽUNIĆ
Licencirani agent

+385976833743
[email protected]
KRUNA PETROVIĆ
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga