VIŠESTAMBENA KUĆA SA POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  091/590-1780

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 222 puta
Šifra oglasa: 5796610

Cijena:
470.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 196,00 m²
Broj soba: 6
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 460,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Grijanje
  • Centralno grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva

Opširnije o oglasu

Medulin je predivno turističko odredište smješteno na jugu Istre. Ovo slikovito mjesto obiluje prirodnim ljepotama, bogatom poviješću i tradicijom te nudi idealnu kombinaciju opuštanja i raznolikih aktivnosti. Obala Medulina nudi prekrasne plaže s kristalno čistim morem. Park prirode Kamenjak, smješten nedaleko od Medulina, pruža spektakularne poglede, šljunčane uvale i staze za ljubitelje prirode i biciklizma.

Upravo u Medulinu na samo 1km od prekrasnih plaža i slikovite obale nalazi se ova samostojeća kuća sveukupne površine 196m2 koja se prostire na 3 etaže (prizemlje, 1. kat, 2. kat).
U prizemlju kuće nalazi se studio apartman sa kuhinjom, kupaonom i dnevnim boravkom za koji je moguće napraviti poseban ulaz. Uz to imamo apartman koji se sastoji od jedne spavaće sobe, kuhinje i prostranog dnevnog boravka sa izlazom na terasu. Uz preradu bi dobili sveukupno 4 apartmana u kući. Prostorije u prizemlju griju se pomoću centralnog grijanja na drva. Uputimo li se vanjskim stepenicama na 1. kat gdje se nalazi prostrana terasa koja ima pogled na more. Na ulazu u apartman na 1. katu su dvije prostrane spavaće sobe nasuprot kojih je kupaona. U nastavku imamo kuhinju sa blagovaonom te dnevni boravak. U nekretnini imamo više pregradnih zidova no moguće ih je srušiti kako bi dobili open-space koncept.
Na 2. katu imamo apartman sa dvije spavaće sobe. Nasuprot soba nalazi se kupaona sa kadom. U nastavku se nalazi prostrani dnevni boravak sa blagovaonom i kuhinjom te izlazom na terasu. Apartman je opremljen aluminijskom stolarijom, a grije se pomoću klima uređaja. U dvorištu je dovoljno mjesta za parkiranje više od 4 automobila kao i za izgradnju bazena. Također imamo mogućnost ulaza u dvorište sa dvije strane. Na ulazu je garaža koja ima mjesta za auto a također se može prenamijeniti i u stambeni objekt ili konobu. Vlasnik prodaje kuću sa svim potrebnim namještajem te kućanskim aparatima. Kuća ima vlastita brojila za struju i vodu.

Ako gledamo u smjeru investicije ova kuća u Medulinu zahtijeva određena ulaganja kako bi se postigao maksimalni potencijal. Moguće je razmotriti modernizaciju interijera, ažuriranje kuhinja i kupaonica te poboljšanje vanjskog prostora s uređenjem vrta i terasa kako bi se gostima pružilo vrhunsko iskustvo. Ova kuća kao svoje najveće prednosti ima odličnu lokaciju te veliku površinu.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!



Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga