Vis - Jedinstvena dizajnerska vila s panoramskim pogledom

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vis, Splitsko-dalmatinska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 19.04.2024.
Oglas pregledan: 72 puta
Šifra oglasa: 5840129

Cijena:
1 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: visoka prizemnica
Stambena površina: 120,00 m²
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 680,00 m²

Opširnije o oglasu

Na netaknutom otoku Visu u mjestu Kut smjestila se jedinstvena dizajnerska vila okružena maslinama s pogledom na kristalno plavo more. Vila se prostire na zemljištu od 680 m2, zatvorene stambene površine 120 m2.
Unutarnji i vanjski prostor vile su povezani tako da čine jednu cjelinu.Vila je otvorenog prostora, modernog dizajna opremljena je elegantnim suvremenim hrvatskim dizajnerskim komadima i sadrži zbirku umjetnina. Sastoji se od velikog otvorenog dnevnog boravka s pogledom na more, s potpuno opremljenom kuhinjom i 2 prozračne i osunčane sobe s velikim staklenim stijenama i 2 elegantne vlastite kupaonice. Idealno za jedan ili dva para ili obitelj koja želi uživati ​​u miru i privatnosti beskrajni bazen, uživajte u suncu ili sanjarite uz horizont.
Eksterijer vile nudi veliku prostranu terasu sa blagovaonom, privatan infinity bazen s pogledom na viški zaljev, okružen privatnim vrtom i vanjskim kišnim tušem te vanjski roštilj i dva privatna parkinga.
Vila se ističe stilskim namještajem i suvremenom umjetnošću poznatih hrvatskih slikara i kipara, čineći vaše iskustvo bogatim i nezaboravnim. Pogled na Višku valu, sjever, parkirno mjesto, tj. za dva auta , među nasadima maslina i limuna okružuju posjed zbog čega se osjećate izolirano u privatnom raju.
Vila je predstavljena u časopisu Oris – najuglednijem hrvatskom časopisu za arhitekturu i kulturu stanovanja, u članku pod nazivom:” Tiha čežnja”. Vila je nominirana i za godišnju nagradu “Drago Galić” za najuspješnije ostvarenje u području stambene arhitekture: UHA – nominacije.
Ova je vila toliko popularna i među arhitektima i posjetiteljima da je o njoj objavljen članak u poznatom dnevnom listu “Jutarnji list”.
Ova jedinstvena nekretnina osim što očarava svojom estetikom smještena je na izuzetnoj lokaciji iznad Kuta, najstarijeg i po mnogima najljepšeg dijela Visa, pet do deset minuta pješice do najboljih restorana i rive na kutu.

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385913333344
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent54057
Direktan link: https://regent.hr/property/vis-jedinstvena-dizajnerska-vila-s-panoramskim-pogledom/

Regent agencija za nekretnine


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga