Vila u prirodi, 212,45 m2, Blato, otok Korčula

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Blato, Dubrovačko-neretvanska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 26.04.2024.
Oglas pregledan: 80 puta
Šifra oglasa: 5849354

Cijena:
1.250.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 31.724,00 m²

Opširnije o oglasu

Vila u prirodi, 212,45 m2, Blato, otok Korčula
Novogradnja, vila koja se harmonično uklapa u prirodno okruženje, Blato, otok Korčula

Smještena na prostranoj parceli od 3.724 m2, ova vila obuhvaća tlocrtnu površinu od 300 m2 i ukupnu bruto površinu od 212 m2.
Nalazi se na južnom dijelu mjesta Blato, svega 1 km udaljena do mora.
Okružena pejzažom koji pruža privatnost, ova vila ističe se svojom lokacijom koja prelazi granice tradicionalnog građevinskog područja, nudeći tako poseban sklad s okolinom.
Lokacija namijenjena za gradnju vile je unikatna po svojoj poziciji koja se proteže izvan standardnih gradilišnih zona, djelomično zahvaćajući područja s posebnim uvjetima gradnje prema ZOP-u. Projekt je zamišljen tako da harmonično spaja poljoprivredno zemljište (oznake P3, ostala obradiva tla) i područja šume (oznake Š2), pri čemu će se cijeli proces izvedbe odvijati u skladu s važećim zakonodavstvom koje regulira građevinske aktivnosti u navedenim zonama.
Arhitektura vile je pažljivo osmišljena da pruži maksimalan komfor i funkcionalnost. Planirani prostor uključuje elegantan ulazni trijem koji vodi do prostranog dnevnog boravka, savršeno integriranog s kuhinjom i blagovaonicom, formirajući srce doma. Otvoreni koncept dnevnog boravka omogućava izlaz na veliku natkrivenu terasu, idealnu za opuštanje ili zabavu uz nezaboravan pogled. Dodatne karakteristike uključuju 2 luksuzne spavaće sobe s en-suite kupaonicama i garderobama, sunčalište i vanjski bazen, kao i 3 parkirna mjesta, pružajući osjećaj ekskluzivnosti i posvećenosti detaljima.

Ova nekretnina nije samo mjesto stanovanja, već simbol stila, luksuza i harmonije s prirodom.
Smještena na otoku Korčuli, ova lokacija nije samo oaza mira već i mjesto bogate povijesti, kulture, te prirodnih ljepota. Sa slikovitim vinogradima, maslinicima i tradicionalnim dalmatinskim selima, otok nudi autentično iskustvo, dok njegove plaže i kristalno čisto more pozivaju na istraživanje.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga