Ovaj oglas je istekao!

Vila s Karakterom: Suvremena Elegancija u Debeljaku

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Sukošan, Zadarska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 68 puta
Šifra oglasa: 5807912

Cijena:
1 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 776,00 m²

Opširnije o oglasu

Vila s Karakterom: Suvremena Elegancija u Debeljaku
Vila s Karakterom: Suvremena Elegancija u Debeljaku

U mirnom mjestu Debeljak, smjestila se impozantna vila koja se gradi na intimnoj lokaciji u mediteranskom stilu, prateći suvremeni način života.

Zahvaljujući svojoj mikrolokaciji, veći dio vile pruža predivan pogled na more i prirodu, omogućen širokim staklenim stijenama koje osiguravaju obilje prirodne svjetlosti.

Projekt je pažljivo osmišljen kako bi iskoristio svaki potencijal parcele, savršeno integrirajući vilu površine 298 m2, infinity bazen od 32 m2, prostrano sunčalište okruženo zelenilom, izdvojenu podrumsku ostavu koja može poslužiti kao vinski podrum te parkiralište.

Prizemlje obuhvaća dnevni boravak, otvoreni prostor blagovaonice i kuhinje s unutarnjim kaminom u središtu. Na ovoj razini nalaze se i spavaća soba, kupaonica, garderoba i prostorija za opuštanje sa saunom. Prostorija sa saunom ima izlaz prema intimnom vanjskom prostoru s lakim pristupom prednjem dijelu vile.

Moderan i otvoren prostor koji povezuje glavni dio vile proširuje se prema velikoj natkrivenoj terasi koja vodi prema bazenu.

Na katu su smještene 2 spavaće sobe s vlastitim garderobama, kupaonicama (En-Suite) i terasama, uz dodatnu prostoriju koja može služiti kao spavaća soba ili pomoćni ured.

Vila se gradi prema visokim standardima gradnje, uključujući podno grijanje u svim kupaonicama, klima uređaje u svim prostorijama te aluminijsku troslojnu stolariju.

Posebna pažnja posvećena je hortikulturnom uređenju okoliša kako bi se stvorio autentičan mediteranski ambijent.

Planirani završetak gradnje predviđen je u proljeće 2024. godine. Vila će biti prodana uređena i namještena, s mogućnošću prilagodbe prema željama budućeg vlasnika, ovisno o trenutku kupnje.

Debeljak je smješten unutar općine Sukošan, gradića koji se nalazi u prostranom zaljevu Zlatna luka, 8 km jugoistočno od Zadra duž Jadranske magistrale. Sukošan, s gospodarskim temeljem u turizmu, poljodjelstvu, vinogradarstvu, maslinarstvu i voćarstvu, ima oko 3000 stanovnika. Osim toga, nudi dječji vrtić, osnovnu školu s modernom sportskom dvoranom, ambulante opće i zubne prakse, čineći ga ugodnim mjestom za život tijekom cijele godine, kao i privlačnom destinacijom za odmor.