Kuća u nizu, 85.27 m2

Estate Istra (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  091/221-9218

Oglas je aktivan od 15.03.2024.
Oglas pregledan: 210 puta
Šifra oglasa: 5790548

Cijena:
375.700 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: kuća u nizu
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 85,27 m²
Broj soba: 3
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 707,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Valbandon kuća u nizu sa bazenom
Prodaje se kuća u nizu sa bazenom u izgradnji. Predviđeni završetak svih radova je kraj godine 2024. Seda je kuća izgrađena cca 70%. Ako netko sada kupi i želi podno grijanje i grijani bazen doplaćuje se oko 8000€ po obje konačnim ponudama izviđača.
Stambene površine 85,27 m2, sastoji se od prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi kuhinja s blagavaonom i dnevnim boravkom,kupaona i spremište. Iz dnevnog boravka je izlaz na terasu, bazen i sunčalište. Bazen je površine 3x6 m.Unutrašnje stepenice vode na kat na kojem se nalaze 2 spavaće sobe, kupaona i spremište. Grijanje hlađenje je na klima uređaje,PVC stolarija, 2 parkirna mjesta.
Valbandon je turističko naselje smješteno na samoj obali južne Istre, a činjenica što se nalazi u neposrednoj blizini Pule i blizina kampa “Bi Village” čine ga idealnim odredištem za obitelji s djecom. Nacionalnog parka Brijuni, koji se nalazi u neposrednoj blizini ga čini još zanimljivijim. Valbandon nudi posebnu pogodnost za najmlađe u vidu duge šljunčane plaže idealne za dječju igru, dok gusti nasadi borova jamče svježinu hladovine tijekom vrelih ljetnih dana. Tradicionalna istarska jela u Valbandonu možete kušati u restoranu „ Pineta Mare“, restoranu „Bi Village“, restoranu „Vala“ i konobi „Istarska Hiža“. Svake godine u Valbandonu se organizira fešta „Valbandon ispod črpinje“ (črpinja-peka), na kojoj se pripremaju jela tradicionalne istarske kuhinje.
Mirna lokacija ,blizina mora i plaža čine idealnu lokaciju za obiteljski život a one poduzetnog duha za iznajmljivanje.Nazovite nas!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga