Unikatna poslovno stambena nekretnina u srcu Trogira

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Trogir, Splitsko-dalmatinska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 27.04.2024.
Oglas pregledan: 56 puta
Šifra oglasa: 5850857

Cijena:
900.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 219,00 m²

Opširnije o oglasu

Unikatna poslovno stambena nekretnina u srcu Trogira

Unikatna poslovno stambena nekretnina u srcu Trogira

U starom gradu Trogira, koji je na UNESCO-voj listi svjetske baštine smjestio se poslovni-stambeni objekt u blizini Katedrale i palače Čipiko.

Nekretnina se sastoji od 3 poslovna prostora koji nisu na prodaju, a koji su smješteni u prizemlju, te dijela koji se prodaje, a koji započinje u prizemlju i proteže se kroz dodatna 2 kata i potkrovlja s ukupnom bruto površinom otprilike 283 m2.

Nekretnini se može pristupiti s dvije strane ulice.
Ulaskom u nekretninu stižemo u izrazito rijetko, posebno i prostrano kameno dvorište okruženom visokom zidovima koje sve daje poseban ugođaj intime i doticaja sa načinom gradnje iz prošlih vremena, a pripada isključivo ovoj nekretnini.

Iz dvorišnog prostora ulazimo u široko i visoko stepenište koje vodi prema gornjim katovima. Prvi i drugi kat je sličnog rasporeda, a ukupno se sastoje od 6 soba, 2 kupaonice, 2 kuhinje i nekoliko međuprostora koji se mogu dodatno iskoristiti. Većina zidova nisu nosiva pa mogućnost razmještaja prostorija uz praćenje pravila struke je moguća.

Na drugom katu iz prostrane dnevne sobe izlazi se na lijepu, veliku terasu okrenutu prema dvorišnoj strani. S terase se pruža pogled na krovove stambenih kuća i palača iz razdoblja romanike, gotike, baroka i renesanse te posebno na zvonik katedrale sv. Lovre. Terasa je pogodna za sunčalište ili za romantične večeri pod zvijezdama

Nekretnina ima i potencijal potkrovlja koji se svakako može iskoristiti.

Visina potkrovlja je uglavnom niska, dok srednji dio ima prostor koji prelazi visinu od 2 m.

Zbog svoje mikrolokacije, ovakav tip objekta može se iskoristiti kroz više načina. Kao primjer možemo uzeti manji obiteljski bed&breakfast hotel gdje se dvorišni prostor može preurediti s dodatnim sadržajima i prostorom za objed. Sličan koncept se može iskoristiti i u funkciju „restorana u zidinama starog grada“ sa stambenim prostorom.
Naravno, zbog svoje površine i rasporeda se može preurediti za vlastito uživanje u srcu grada gdje je sve nadomak ruke, a tišina osigurana.

Do Zračne luke Split koja se nalazi u Kaštelima je 3 km.
Do Splita, glavnog i najvećeg grada Dalmacije je 24 km.

Razgledajte nekretninu putem virtualne 360 šetnje: https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBiZt-zrM/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga