Unikatna dizajnerska vila blizu Umaga

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vilanija, Umag, Istarska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 27.04.2024.
Oglas pregledan: 64 puta
Šifra oglasa: 5850870

Cijena:
1.580.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.024,00 m²

Opširnije o oglasu

Unikatna dizajnerska vila blizu Umaga
Unikatna dizajnerska vila blizu Umaga

U malom naselju Vilanija, smješteno između Umaga i blizu granice sa Slovenijom nalazi se neviđena vila s mnogobrojnim pametnim i dizajnerskim detaljima koji nimalo nisu svakodnevica današnje gradnje.

U moru široke ponude svakakvih kuća koje se gradi, ova vila je iznimka, pomno osmišljena i vrhunski izgrađena kako bi se u potpunosti iskoristila kroz svih 365 dana.

Bogato opremljen i otvoreni moderan prostor s perfektnim detaljima od ulaza u dvorište, do podnih obloga i rasvjeta, do mediteranskog oplemenjenog dvorišta s velikim bazenom i sunčalištem, do raskošne vanjske kuhinje i relax zone pa do wellness dijela s jacuzzijem i saune te fitness sobe, sve se to nalazi u ovoj vili sa svojom površinom od 204 m2 i zemljištem od 1.015 m2.

Vila se proteže kroz dvije etaže i ima dva pomoćna objekta.
Unutrašnji prostor sastoji se od 3 spavaće sobe, 3 kupaonice, wellness prostora (jacuzzi i sauna), otvorenog prostora koji spaja dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom, vešeraj, gostinjski wc i prostorije za fitness.
Vanjski prostor sadrži veliku natkrivenu terasu spojenu na vilu, vanjska potpuno opremljena kuhinja, bazen sa sunčalištem, relax zona te ulazni dvorišni prostor s natkrivenim dijelom za parking.

Građena po najvišim standardima današnje gradnje, ova vila je zaslužila energetski razred A+ što uključuje vrhunsku izolaciju s 10 cm stiropora, dizalicu topline Viessmann za podno grijanje i hlađenje, solarne panele, Smart-home sistem i sustav odvlaživanja.

Detalji ove vile nanovo iznenađuju svaki pute kada se pregledava zbog rijetkih detalja koji su se ugradili kako bi se posebno istaknuli. Pomno se birao materijal, namještaj i oprema, kako bi sve bilo usklađeno za one rijetke koji će uživati u ovom prostoru.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga