Umag, samostojeća kuća sa velikom okućnicom

R4 INVEST d.o.o., spectrum-realestate (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Umag, Istarska

Telefon  091/955-9811

Oglas je aktivan od 11.04.2024.
Oglas pregledan: 358 puta
Šifra oglasa: 5828431

Cijena:
590.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 277,00 m²
Broj soba: 8 i više
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.066,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Dodatno
Garaža
  • Garaža

Opširnije o oglasu

Istra, Umag

Prodaje se samostojeća kuća sa prostranom okućnicom u Umagu.

Kuća se proteže kroz prizemlje i kat. Površina kuće iznosi 277 m2. Kuća se sastoji od 4 zasebne stambene jedinice. U prizemlju se nalaze 2 stana, a druga 2 stana se nalaze na 1.katu. Oba stana u prizemlju se sastoje od dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, spavaće sobe, kupaonice i hodnika. Jedan stan u prizemlju ima još jedan dodatan wc. Vanjskim stepenicama se dolazi do kata gdje se nalazi jedan veći i jedan manji stan. Veći stan se sastoji od dnevnog boravka sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, hodnika, kupaonice i wc-a. Manji stan se sastoji od kuhinje sa blagovaonicom, spavaće sobe i kupaonice. Postoji mogućnost spajanja stanova na katu u jedan još veći stan. Na katu se nalazi natkrivena terasa idealna za uživanje i druženje. U prizemlju se nalazi i garaža. U sklopu garaže se nalazi jedna kupaonica, kotlovnica te dodatna prostorija koja može poslužiti kao spremište. Kuća se grije putem klima uređaja i centralnog grijanja na lož ulje, a s obzirom da kuća ima i dimnjak, postoji mogućnost ugradnje peći na drva. Nedavno je obnovljena fasada kuće.
Površina ograđene i uređene okućnice iznosi 1066 m2. Okućnica je ispunjena lijepim travnjakom, vrtom i maslinama. U sklopu okućnice se nalazi i vanjsko spremište te natkriveni parking. Zemljište u sklopu okućnice je cijelo građevinsko, što novom vlasniku pruža mogućnosti dodatne izgradnje. S obzirom na veliku površinu okućnice, postoji mogućnost izgradnje bazena i raznih drugih sadržaja.

Kuća se nalazi na traženoj lokaciji udaljenoj svega 1 km od centra Umaga i 1.5 km od lijepih i uređenih plaža. U blizini kuće se nalazi park, igralište, trgovina, restorani, kafići i razni drugi sadržaji.

S obzirom da se radi o samostojećoj kući sa velikom okućnicom i puno potencijala, kuća može biti idealna za cjelogodišnje stanovanje, ali i za odmor i turističke svrhe.

ID KOD AGENCIJE: 59

Davide Malinarich
Mob: +385 91 955 9811
E-mail: [email protected]
www.spectrum-realestate.eu

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga