Ovaj oglas je istekao!

Umag okolica, kuća sa vrtom i pogledom na more

R4 INVEST d.o.o., spectrum-realestate (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Umag, Istarska

Telefon  091/955-9811

Oglas pregledan: 261 puta
Šifra oglasa: 5863137

Cijena:
303.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 240,00 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 1989
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 214,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 1
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Vrtna kućica
Dodatno
Garaža
  • Garaža

Opširnije o oglasu

Istra, Umag okolica

Prodaje se dvojna kuća sa vrtom i pogledom na more u okolici Umaga.

Kuća se proteže kroz podrum, prizemlje, 1.kat i potkrovlje. Površina kuće iznosi 240 m2. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, blagovaonica, kuhinja, zatvorena terasa, kupaonica i ulazni hodnik. Stepenicama se dolazi do 1.kata gdje se nalazi hodnik, kupaonica te 4 spavaće sobe od kojih dvije sobe imaju izlaz na vlastiti natkriveni balkon. Sa jednog balkona se pruža pogled na more i na prirodu. Na potkrovlju se nalazi kupaonica te prostrana open space prostorija u kojoj se nalazi dnevni boravak, kuhinja te spavaći dio. Od potkrovlja se praktički može napraviti zaseban stan. Potkrovlje je prije nekoliko godina uređeno. Kuća se grije putem klima uređaja, centralnog grijanja na lož ulje te peći na drva. U podrumu kuće se nalazi dodatan prostor koji može višenamjenski urediti, ovisno o želji novog vlasnika.
Površina ograđene i uređene okućnice iznosi 214 m2. Sa prednje strane kuće nalazi se vanjska terasa, idealan za uživanje na otvorenom. Na stražnjem dijelu kuće nalazi se kotlovnica. Ostali dio okućnice je lijepo uređen i održavan, a ispunjen je vrtom, voćnjakom i prostorom za roštilj. U sklopu okućnice nalazi se i vanjsko spremište te garaža površine 21 m2.

Kuća se nalazi u slijepoj ulici, na mirnoj lokaciji udaljenoj svega 2 km od centra Umaga te lijepih umaških plaža. U blizini kuće se nalaze restorani, kafići, trgovina, igralište, park, škola, vrtić, biciklističke staze i razni drugi sadržaji.

S obzirom da se radi o kući sa puno potencijala na traženoj lokaciji, kuća može biti idealna za miran obiteljski život, ali i za odmor i turizam.

ID KOD AGENCIJE: 111

Davide Malinarich
Mob: +385 91 955 9811
E-mail: [email protected]
www.spectrum-realestate.eu