Tribalj - Starina za adaptaciju

Relax nekretnine d.o.o (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Tribalj, Vinodolska Općina, Primorsko-goranska (Pogledaj na karti)

Telefon  099/883-3013, 051/333-888

Oglas je aktivan od 10.10.2023.
Oglas pregledan: 448 puta
Šifra oglasa: 5481819

Cijena:
140.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 150,00 m²
Broj soba: 7
Godina izgradnje: 1950
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 71,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Prodaje se kuća smještena u predgrađu Tribalj, u Vinodolskoj Općini. Ova starina za adaptaciju u Triblju, nudi sve što vam je potrebno za ugodan život u Hrvatskoj. Nalazi se na mirnoj lokaciji udaljenoj samo 1,6 km od centra grada. Udaljenost od mora iznosi samo 7 km, što je savršeno za one koji uživaju biti u blizini prirode i šetnica.

Ova kuća ima ukupno 7 prostorija, uključujući četiri spavaće sobe. S dvije kupaonice i jednim toaletom, ovaj prostor pruža sve što je potrebno za udoban i praktičan život.

Kuća ima površinu od 150 m2 raspoređenu na dva kata.

U prizemlju se nalaze dvije konobe i kupaona, na prvom katu se nalaze se dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja i kupaona. Na drugom katu se smjestio toalet i dvije spavaće sobe. S obzirom na svoju kamenu arhitekturu, ova kuća ima svoj šarm.

Ova nekretnina ima i druge značajke koje olakšavaju život. Ograđena okućnica, balkon i terasa omogućuju vam da uživate u svježem zraku i prekrasnom pogledu na horizont. Mirna i tiha okolina omogućuje vam relaksaciju i bijeg od gradske vreve.

Što se tiče infrastrukture, ova nekretnina ima pristup vodi, struji, a također ima i dimnjak. Asfaltni put vodi do kuće, što olakšava pristup i parkiranje.

S obzirom na njeno trenutno stanje, ova nenamještena kuća zahtijeva adaptaciju. No, ovo predstavlja veliku mogućnost za one koji žele stvoriti dom po svojoj mjeri.

Prednosti ove nekretnine su blizina mnogih sadržaja, kao što su pošta, trgovina, šetnica, igralište, vrtić, škola...

Ako ste zainteresirani za ovu nekretninu, imate mogućnost razgledavanja putem video poziva. Ova opcija vam omogućuje da iz udobnosti svog doma istražite prostor i donesete odluku.

Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove nekretnine u kojoj možete stvoriti svoj savršeni dom u Triblju, Hrvatskoj.

ID KOD AGENCIJE: 727

Roberta Margeta
Suradnik u procesu obuke
Mob: +385998833013
Tel: +38551333888
E-mail: [email protected]
www.relax-nekretnine.com


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga