TRI KAMENE KUĆE SA PROSTRANOM GRAĐEVINSKOM OKUĆNICOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Marčana, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 213 puta
Šifra oglasa: 5796558

Cijena:
319.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Stambena površina: 435,00 m²
Broj soba: 6
Godina izgradnje: 1905
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 7+
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Istarska županija slovi kao jedna od najpogodnijih regija za život, te pruža mnoge prirodne ljepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom. U Istri na jugoistočnom dijelu priobalja smjestila se Općina Marčana koja obuhvaća veoma veliku površinu priobalja, te kroz godine u godinu ulaže u svoju infrastrukturu i sadržaj, te postaje sve zanimljivija za ulagače zbog predivnih plaža i luka, a i samog Istarskog štiha.

Upravo u jednom mirnom naselju nedaleko od Općine Marčana nalaze se ove tri kamene kućepovršine 435 m2 sa prostranom građevinskom okućnicom površine 1250 m2. Navedene kuće sagrađene su 1905 godine, posjeduju prilaz sa asvaltirane ceste sa mnogobrojnim otkrivenim parkirnim mjestima i dvije garaže, kuće su građene od betonskih konstrukcija, kamena i drvenih međukatnih i krovnih konstrukcija. Svaka kuća omogućava zaseban ulaz i privatnost prilikom korištenja, te je velika prednost stambena površina koja se može iskoristiti na razne načine prilikom adaptacije zajedno sa pomoćnim objektima. Dvije kuće na samom ulazu u česticu se sastoje od dvije etaže, te su pogodne za dva objekta sa dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kupatila i kuhinjski dio sa izlazom na prizemni terase, dok je ona najveća nešto prostranija, te omogućava budućem vlasniku odvajanje u dvije manje kućice ili jednu veliku sa više spavaćih soba, prostranijim dnevnim boravkom , kuhinjom, kupatili i slično. Pored navedenih objekata tu nam se nalaze i dvije garaže, konoba, vanjska kuhinja i još nekoliko manjih pripadajućih prostorija koje se mogu spajati i koristiti u razne namjene.
Još jedna od prednosti što se iza svih navedenih objekata nalazi građevinska okućnica površine 1000 m2 koja ima zaseban pristupni put, te omogućava zasebno daljnje korištenje iste da li za daljnju izgradnju ili za popratne sadržaje navedenim nekretninama.
Eksterni priključcistruje i vode se nalaze na samom zemljištu kao i septička jama velike površine koja ne iziskuje često pražnjenje.Orijentacija kuća je idealna, jugozapadna. Nekretninama je kao što je vidljivno neophodna kompletna renovacija, što budućem vlasniku ili vlasnicima pruža mogućnost adaptiranja i raspoređivanja objekta po želji.

Navedene kuće predstavljaju veoma zanimljive nekretnine na veoma mirnoj lokaciji koja budućem vlasniku pružaju mogućnost adaptacije po želji za potrebe obiteljskog života te sukladno želji nudi mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja istih te brzom povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga