TOUNJ - Kuća s bazenom okružena prirodom

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Tounj, Karlovačka

Telefon  092/106-5592, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 27.03.2024.
Oglas pregledan: 136 puta
Šifra oglasa: 5806125

Cijena:
296.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 140,00 m²
Broj soba: 3
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 5.689,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Satelitska televizija
  • ISDN
  • ADSL

Opširnije o oglasu

TOUNJ - Kuća s bazenom okružena prirodom

Općina Tounj nalazi se na mjestu spajanja nizinske i panonske Hrvatske sa središnjim planinskim prostorom Gorskog kotara. Izgradnja stare Jozefinske ceste i željezničke pruge Zagreb-Rijeka krajem18. st., Tounju je omogućilo dobru povezanost s ostalim dijelovima Hrvatske te posredničku ulogu između poljoprivrednog kontinentalnog zaleđa i Primorja.
U sastavu općine nalazi se 7 naselja te obuhvaća površinu od 96,46 km2
Stari grad Tounj prvi put se u povijesnim izvorima spominje 1481. godine pod imenom Thouni. Tounjska utvrda tada je bila u posjedu Stjepana Frankopana, a
samo ime utvrde i naselja nastalo je iz riječi Htone (Tonje) što znači \"duboka voda\",\"jezerce\", što odgovara i samom prostornom smještaju mjesta iznad rječice Tounjčica.

Prodaje se novouređena samostojeća kuća za odmor okružena prirodom.
Kuća se nalazi na brežuljku s okućnicom od 6000 m2, a tu se nalaze i hidromasažni bazen s funkcijom protustrujnog plivanja, tuš, vanjsko ložište i ležaljke, stol pod nadstrešnicom i vanjska kuhinja. Na okućnici se nalazi i voćnjak u kojem se tijekom sezone može uživati u svježe ubranim plodovima - jabukama, kruškama i šljivama.
Kuća je površine 80 m2, a sastoji se od prizemlja na kojem se nalazi dnevni boravak, blagovaona, kuhinja i toalet s podnim grijanjem, a na katu su spremište i dvije spavaće sobe. Iz kuhinje se izlazi na natkriveni balkon a u produžetku se nalazi vanjska kuhinja.
Kuća ima centralno grijanje na pelete (na koje su spojeni radijatori) i klima uređaje u prizemlju i u spavaćim sobama. I grijanjem i hlađenjem može se upravljati mobitelom.
Okućnica je uređena i na dijelu oko kuće od 200 m2 nalazi se popločeni parking i dio za uživanje, a kuća je omeđena ogradom i vratima na daljinsko upravljanje. Veliki hidromasažni nazen ima svoj originalni pokrov i ugrađeno grijanje vode pa je idealan za korištenje tijekom cijele godine. U decking i na parking ugrađena je led rasvjeta za dodatni ugođaj. Kuća također ima i video nadzor koji javlja svaki senzor pokreta na mobitel za dodatnu sigurnost.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja


ID KOD AGENCIJE: 29002

Stefani Kapel
Agent s licencom
Mob: +385 92 106 5592
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga