Sveti Ivan Zelina, šarmantna vila s okućnicom, 616 m2, cijen

Lokacija  Sveti Ivan Zelina, Zagrebačka

Telefon  098/949-3554

Oglas je aktivan od 07.12.2023.
Oglas pregledan: 546 puta
Šifra oglasa: 5556385

Cijena:
727.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 616,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 2001
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.676,00 m²
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Roštilj
Dodatno
Grijanje
  • Etažno plinsko centralno
Oprema nekretnine
  • ISDN
  • ADSL

Opširnije o oglasu

Cijena nije fiksna, a za sve dodatne upite molimo da kontaktirate agenta.

Ova izuzetna nekretnina, koja se nalazi isključivo u našoj ponudi, spremna je za udoban život bez potrebe za dodatnim ulaganjima. Smještena u slijepoj ulici, okružena prirodom, pruža idealno okruženje za opuštanje i uživanje. Posebno je važno istaknuti njezinu povoljnu povezanost s autoputom i aerodromom koji je udaljen samo 20ak minuta.

U suterenu ovog ekskluzivnog doma smještena je prostorija za zajednička druženja, opremljena kuhinjom i vinotekom. Prostor ima izlaz na prostranu natkrivenu terasu (21,55 m2) koja gleda na dvorište, pružajući idealno okruženje za uživanje u privatnosti i udobnosti.

U prizemlju ove impozantne nekretnine prostire se prostrani dnevni boravak obasjan obiljem prirodne svjetlosti uz izlaz na terasu. Visoki stropovi, ukrašeni drvenim gredama, stvaraju svijetlu i prozračnu atmosferu te ističu jedinstvene i atraktivne karakteristike ove građevine, čuvajući njezin šarm i autentični karakter. Kamin, postavljen kao središnji element prostorije, dodatno obogaćuje doživljaj, pružajući toplinu i ugodnost. U prizemlju se dodatno nalazi potpuno opremljena kuhinja s ugodnim kaminom, praktična radna soba, prostorija za opuštanje, spavaća soba s vlastitom kupaonicom, te prostrana glavna spavaća soba koja uključuje luksuznu kupaonicu s kadom i odvojenom tuš kabinom. Ovi dobro osmišljeni prostori pružaju savršenu ravnotežu funkcionalnosti i udobnosti, čineći prizemlje više od samog doma – mjesto gdje se udobnost i stil stapaju u jedinstveno iskustvo življenja.

Na gornjem katu prostire se dodatna spavaća soba opremljena televizorom, udobna biblioteka koja poziva na opuštanje uz omiljenu knjigu, te sauna koja pruža prostor za potpuno opuštanje i wellness doživljaj.

Unutar kuće nalazi se i dodatan apartman koji sadrži opremljenu kuhinju, udobnu spavaću sobu te kupaonicu. Ovaj samostalni apartman pruža privatnost i fleksibilnost, čineći ga idealnim prostorom za goste, članove obitelji ili kao mogućnost za dodatni prostor za rad od kuće.
Svaki kutak prostorije odiše pažljivo odabranim detaljima koji jednostavno oduzimaju dah.

Sv.I. Zelina, udaljen svega 20-ak minuta vožnje od Zagreba, nudi miran život s blizinom svih potrebnih sadržaja. Središte Zeline i izlaz na autoput Sveta Helena udaljeni su nekoliko minuta, dok je poznati Zelingrad, omiljena rekreativna destinacija, udaljen 15 minuta. Ovo slikovito mjesto je poznato po bogatoj vinskoj tradiciji, a kuće za odmor nude opuštanje uz kupanje s pogledom na vinograde, dodajući čar zelinskom kraju.

Važno:
Vlasnik nekretnine je isključivo ovoj agenciji dao suglasnost za posredovanje u prodaji, stoga molimo cijenjenje kupce da se za sve informacije obrate nama.
Kupac snosi posredničku proviziju od 3% + PDV.

ID KOD AGENCIJE: 57

Ana Antolković
Suradnik u procesu obuke
Mob: +385989493554
E-mail: [email protected]
www.cro-living.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga