SVETA NEDELJA, NOVAKI, KUĆA U NIZU B3 U IZGRADNJI 117,60 m2

VAŠ DOM, obrt za usluge i savjetovanje, vl. Josip Bakula (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Novaki, Sveta Nedelja, Zagrebačka

Telefon  098/510-234

Oglas je aktivan od 28.02.2024.
Oglas pregledan: 336 puta
Šifra oglasa: 5761766

Cijena:
251.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 117,60 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 28,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dodatno
Grijanje
  • Gradski plin
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na mirnoj lokaciji u Novakima u Ulici Žugci prodaje se kuća u nizu oznake \"B3\" od 117,6 m2. U neposrednoj blizini lokacije je autobusna stanica i dobro je povezana javnim besplatnim prijevozom između naselja i do Podsuseda od kuda vozi \"ZET\" i vlak. Udaljenost svih bitnih sadržaja za život je u krugu 1 km ( škola s produženim boravkom, novi vrtić, dom zdravlja, crkva, Lidl, Tommy) i mala trgovina na 600 m od kuće. Udaljenost Samobora i Zagreba je na 10 min vožnje. Okruženje je mirno , a iza kuća se ne mogu graditi stambeni objekti te vam je zajamčen mir i pogled prema zalasku sunca. Kuća se sastoji od prizemlja koje se sastoji od: predulaza, toaleta sa dizalicom topline ili tuš kabine po želji , spremišta, kuhinje blagovaonice i prostrani dnevni boravak iz kojega se izlazi na terasu i veliki vrt. Na katu su predviđene četiri sobe ( tri veće jedna manja ,radna) od kojih roditeljska soba ima izlaz na lođu koji gleda na vrt prema zapadu, zajednička kupaonica s tuš kabinom ili kadom te hodnik.
KONSTRUKCIJA OBJEKTA
Objekt će biti sagrađen prema suvremenim standardima gradnje. Temelji, podne i stropne ploče će biti armirano betonske, dok će zidovi u velikoj većini biti izvedeni kao armirano- betonski, a dio zidova će se izvoditi s blok opekom u kombinaciji s armirano- betonskim serklažima.
STANDARDNA OPREMA KUĆA
Kuće će biti opremljene vrhunskim materijalima kako u izgradnji tako i u opremi.
-Višeslojni hrastov parket koji će biti ponuđen kupcima u više uzoraka i tonova boja.
-Vrhunska ratificirana keramika minimalnih dimenzija 60x60 cm. Kupci će moći birati po svom izboru tip keramike.
-Svaka stambena jedinica će biti opremljena dizalicom topline sa spremnikom tople vode. Podno grijanje će biti ugrađeno u svim prostorijama, te će svaka prostorija imati ugrađen sobni WI-FI termostat. Termostatima će se moći upravljati putem aplikacije na prijenosnim uređajima (mobitel, tablet).
-Objekt će se hladiti klima uređajima od kojih će jedna biti postavljena u prizemlju, dok će se na katu u svim sobama napraviti pripreme za instalaciju unutarnjih jedinica, gdje će iste kupci vrlo lako moći instalirati po potrebi.
-Sanitarije u kupaonicama tip Grohe,Hansgrohe i sl., te će biti ugrađeni ugradbeni vodokotlići s visećim wc školjkama sa pripadajućom sporo spuštajućom daskom.
U kupaonicama će biti ugrađene tuš kabine ili u jednoj od kupaonica kada po želji kupca.
-Vrhunska PVC stolarija s troslojnim staklom ispunjenim plinom argonom kako bi se postigla maksimalna toplinska svojstva, aluminijske rolete sa elektropokretačem.
-Toplinska termo fasada debljine 15 cm koja će kuću staviti u red niskoenergetskih kuća sa minimalnim troškovima grijanja.
Početak gradnje je planiran za 4 mj/2024 , a useljenje 3 mj /2025.
U ponudi su još četiri kuće od ukupno 7 koje će biti sagrađene na toj lokaciji od strane iskusnih izvođača i investitora koji je sagradio više stambenih objekata.
Lokaciju možete pogledati i na linku: https://youtu.be/0UDz1ENQoJI


ID KOD AGENCIJE: 71

Josip Bakula
Agent s licencom
Mob: 098 510 234
E-mail: [email protected]
www.vasdom-nekretnine.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga