Vila, 229.1 m2

Estate Istra (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Štinjan, Pula, Istarska

Telefon  091/221-9218

Oglas je aktivan od 05.04.2024.
Oglas pregledan: 108 puta
Šifra oglasa: 5817636

Cijena:
800.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: vila
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 229,10 m²
Broj soba: 8 i više
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Stanje nekretnine
  • u izgradnji
Površina okućnice
  • 450,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Štinjan moderna vila u nastajanju
U novo izgrađenom naselju Štinjana , gradi se ova prekrasna urbana i moderna vila.Sastoji se od prizemlja i kata, projektirana je tako da ima dvije stambene jedinice, koje mogu biti i odvojene. Vila je u izgradnji, predviđeni rok završetka radova je kraja 10 mjeseca 2024 godine.
U prizemlju su : dvije kuhinje s blagovaonama i dva dnevna boravka, 2 spavaće sobe svaka sa kupaonom, 2 toaleta odvojena te skladišni prostor, izlaz na terase i sunčalište bazena, unutarnje stepenice za na kat.Na katu su: 4 spavaće sobe i svaka ima kupaonu, ugradbeni ormar, natkrivene terase.Izgradnja ovog objekta odvija se po trenutno najvišim standardima gradnje, s naglaskom na kvalitetu i maksimalnu energetsku učinkovitost zgrade. U cijeloj zgradi je postavljeno podno grijanje, postavljena je dizalica topline, od namještaja biti će postavljena moderna kuhinja.
Štinjan se smjestio na jugozapadnom kraju Istre i nadomak Pule, na brežuljcima i valama iznad sjeverne obale Pulskog zaljeva. U rimsko doba je bio poznat kao „Astiniaum“. U Štinjanu posjetite župnu crkvu sa zvonikom Sv. Margarite, spomenik žrtvama fašizma, ulicu koja se zove „Šaliž“, brežuljak Turulu, utvrdu Cristo na poluotoku Proština te u zaljevu Žunac i rtu Guc ostatke antičkog kupališta s mozaičnim podom i ostatke velike valjaonice vune. Malo i mirno turističko naselje razvilo se 700 m od središnje plaže okružene borovom šumom, pa Štinjan preporučujemo za obiteljski odmor. Uz glavnu mjesnu plažu kupati se možete i u okolnim manjim uvalama. U ovom malom mjestu nalaze se velike ljepote priobalja, uvala, otoka i poluotoka. Tijekom ljeta priređuju se mnogobrojne fešte jedna od najpoznatijih je „Dani tartufa“ (vrhunska gastronomska manifestacija koja se održava više dana i to u cijeloj Istri ).
Ova vila se nalazi u jednom od naj atraktivnih stambenih naselja u Štinjanu. Njezina kvalitetna gradnja predstavlja dobru investiciju za ugodan obiteljski život ili u turističke svrhe iznajmljivanja.Jeste li spremni za ovu ljepoticu. Nazovite nas!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga