STARINA NA PROSTRANOM GRAĐEVINSKOM ZEMLJIŠTU

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Valtura, Ližnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 243 puta
Šifra oglasa: 5796651

Cijena:
123.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 65,00 m²
Broj soba: 1
Godina izgradnje: 1910
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 7+
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola

Opširnije o oglasu

Na jugoistočnom dijelu Istarskog poluotoka smještena je sve atraktivnija općina Ližnjan. Ližnjan je kao što je vidljivo zbog svoje predivne geografske orijentacije, blizine grada Pule, zračne luke i sa velikim brojem ulaganjan u proteklim godinama u infrastrukturu, sadržaje i priobalje postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Istri.

U sklopu općine Ližnjan, a u naselju Valtura, smještena je samostojeća kamena kuća površine 65 m2 sa okućnicom površine 958 m2 koja je građevinske namjene. Nekretnina potražuje kompletnu renovaciju te posjeduje priključke struje i vode na samoj parceli. Pristup je sa asfaltirane ceste duž cijele čestice. Ono što dodatno nekretninu čini atraktivnom jeste pogled koji se proteže na more te blizina svih popratnih sadržaja poput trgovina, pošte, restorana, zračne luke Pula, vrtića i slično. Dokumentacija je uredna, a lokacija je izuzetno mirna.

Navedena nekretnina predstavlja zanimljivu priliku za investiciju obzirom na površinu građevinskog zemljišta na kojem se već nalazi objekt te budućem kupcu nudi mogućnost renovacije za ugodno boravljenje u istoj u smislu obiteljskog života, a isto tako i za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja, te bržem povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga